Dekker presenteert de keukentrends van 2024

Met TopLaminate® blijft u altijd up-to-date met de nieuwste kleuren van Dekker Zevenhuizen: Navona, Athena en Flash. Deze warme tinten passen perfect bij de nieuwe Lightness trend. Navona heeft een subtiel uiterlijk met aardse lagen in zachte tinten, vergelijkbaar met travertin. Athena is een wit-beige 'marmer' met een rustig patroon van fijne grijze aders. Flash heeft een grijze steenstructuur met expressievere witte aders en een warme ondertoon.


Onderhoudsarm

Maar TopLaminate heeft niet alleen een breed en altijd actueel kleurenpalet; het is ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Zo is het blad onderhoudsarm en kan het best tegen een stootje.


Duurzame keuze

Van alle nieuwe en bestaande kleuren TopLaminate heeft Dekker Zevenhuizen ook een duurzame variant. Het keukenblad wordt dan gemaakt van Greengridz®. Greengridz kan 100% worden hergebruikt en heeft een kleine ecologische voetafdruk. Het basismateriaal is niet alleen milieuvriendelijker dan multiplex en spaanplaat, maar steekt er ook kwalitatief gezien met kop en schouders boven uit.

Kijk voor meer informatie op de website van Dekker Zevenhuizen.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.