Grundig hoogtepunten op Küchenmeile 2023

Grundig keukenapparatuur maakt het huishouden eenvoudiger en brengt duurzaamheid tot leven op de plek waar de mooiste herinneringen worden gemaakt: het hart van het huis, de keuken. Op het landgoed Gut Böckel presenteerde Grundig tijdens de Küchenmeile hun nieuwste innovaties voor de keuken. Hieronder vallen ovens in een modern Dark Inox-ontwerp, nieuwe technologie in keukenapparatuur en een vaatwasser die automatisch afwasmiddel doseert.


Dark Inox-apparaten

Nieuwe donkere apparaten in Dark Inox-ontwerp vallen meteen op bij de stand van Grundig en passen stijlvol in moderne keukens. De elegante kleur past perfect in moderne keukens en is gemakkelijk te combineren. Eén van de hoogtepunten onder de nieuwe Dark Inox-apparaten is de multifunctionele oven GEBM19400DXPH met 15 functies, waaronder niet alleen kookfuncties zoals hetelucht, maar ook handige functies zoals stoomreiniging, pyrolyse en eco-pyrolyse. Hierdoor is de oven eenvoudig schoon te houden, en voor grondige reiniging kunnen het binnenglas en de zijroosters eenvoudig worden verwijderd. De deuren sluiten en openen automatisch met een zachte, stille beweging dankzij SoftDoormatic+, en zelfs wanneer de pyrolysefunctie de interne temperatuur op 480 graden verhit, kunnen ze nog steeds veilig worden aangeraakt dankzij "Cool Touch". Met HomeWhiz kan de bediening via een smartphone-app worden uitgevoerd. Hierdoor kan bijvoorbeeld lasagne vanuit de trein worden gebakken, zodat deze klaar is wanneer je thuiskomt, 40 minuten later.


Nieuw model koel-vriescombinatie

Met de nieuwe koel-vriescombinatie biedt Grundig een inbouwoplossing van 70 cm breed en 194 cm hoog. Grundig komt hiermee tegemoet aan de wens van haar klanten naar grotere volumes op koel- en vriesgebied. Ondanks de toename van de ruimte tot een totaal van 405 liter wordt het nieuwe model gekenmerkt door een uitstekend geluidsniveau. Dankzij de efficiëntere compressor en de nieuwe ventilator bedraagt het geluidsniveau een fluisterstille 35 dbA. Visueel overtuigt het apparaat met zijn moderne product design en voldoet daarmee aan alle eisen van een verfijnde smaak.

AeroFresh-technologie

Met de introductie van de nieuwe koel-vriescombinatie speelt Grundig niet alleen in op de behoefte aan extra capaciteit, ook het streven naar meer duurzaamheid thuis staat voorop: het model helpt voedselverspilling tegen te gaan - bijvoorbeeld met de innovatieve AeroFresh-technologie, die temperatuurschommelingen in de koelkast vermindert. Bovendien stroomt dankzij FullFresh+ koele lucht in het groentecompartiment en garandeert een constante temperatuur met een lage vochtigheidsgraad. Dit vermindert de vochtigheid van groenten en fruit, waardoor voedsel tot drie keer langer vers blijft.


Een toekomst zonder eco-vrees

Ook de Grundig merkwaarde sluit hierbij aan. "Met onze nieuwe campagne 'Een toekomst zonder eco-vrees' staan we met het merk Grundig synoniem voor duurzame wonen. Ons doel is de consumenten te helpen met het maken van een duurzame inrichting van het dagelijks leven en hen aan te moedigen kleine veranderingen door te voeren. Wij willen ons graag aanbieden als partners op weg naar een duurzamer huis. Dit omdat vele kleine stappen naar een betere toekomst van grote waarde zijn.

Hob+Hood-technologie en SmellSense-technologie

Met de Hob+Hood-technologie werken geselecteerde afzuigkappen en kookplaten als eenheid automatisch samen. Beide apparaten communiceren automatisch, afhankelijk van het model, via infrarood of Bluetooth (via de HomeWhiz-app). Hierdoor past de afzuigkap de afzuigcapaciteit tijdens het koken aan de geselecteerde vermogensstand van de kookplaat aan - en kunnen gebruikers zich volledig concentreren op het koken. Bovendien hoeven ze de afzuigkap minder vaak aan te raken en dus minder vaak schoon te maken. De functie hoeft slechts één keer te worden geactiveerd, maar kan op elk moment worden uitgeschakeld om de kookplaat en de kap onafhankelijk van elkaar te bedienen.

Kijk voor meer informatie op de website van Grundig.


Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.