UWKEUKENprof wenst u het allerbeste voor 2024

De redactie van UWKEUKENprof wenst u het allerbeste voor 2024. Ook dit jaar delen we met plezier uw nieuws met de keukenbranche. Of u nu een nieuw product, noviteit of vacature wilt delen, uw nieuws wordt door vele volgers gezien en gedeeld: +2400 op LinkedIn, 30.000 websitebezoekers per jaar en 1000 wekelijkse nieuwsbrieflezers.

We zijn dankbaar voor de groei dat ons B2B platform heeft gemaakt in de afgelopen jaren. Ons netwerk bestaat uit een grote diversiteit van connecties, die in alle lagen van de keukenbranch vertegenwoordigd zijn. UWKEUKENprof brengt nieuws dat betrekking heeft op de hele branche. Extra trots zijn we op het samenbrengen van medewerkers met hun nieuwe werkgever, dankzij onze vacature pagina.

Heeft u keukennieuws, een vacature of wilt u een nieuw product of dienst onder de aandacht brengen, stuur dan uw persbericht via de mail aan onze redactie > redactie@uwkeukenprof.nl.

Wilt u uw bedrijf, product of dienst promoten op onze website en nieuwsbrief, of wilt u samen met UWKEUKENprof een effectieve actie opzetten, neem dan contact op met Frans van der Werf > vanderwerf@bouwmedia.nl.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.