Marketing Customer Service trainee bulthaup keukens

Geplaatst door: bulthaup op 02-05-2023

Introductie

Wij zijn op zoek naar een fulltime trainee Marketing en Customer Service die voor bulthaup Nederland en de 13 exclusieve bulthaup keukenshowrooms aan de gang gaat als marketing medewerker en customer service medewerker. Ben je net klaar met je marketinggerichte opleiding en wil je werken voor ons premium keukenmerk, neem dan contact met ons op.

Over bulthaup

bulthaup is meer dan een internationaal opererende fabrikant van premiumkeukens, met de productie in Duitsland. We zijn visionair en trendsetter in de branche. We zetten de bakens uit in de geschiedenis van de keuken wereldwijd. In Nederland werkt bulthaup samen met dertien exclusieve partners, bulthaup dealers, die zich volledig richten op het adviseren en verkopen van bulthaup keukens en leefruimte systemen in hun eigen regio. Vanuit Bulthaup Nederland B.V. gevestigd in Zaltbommel en in Den Haag worden de bulthaup dealers ondersteund op het gebied van marketing en customer service en worden de klanten met een bulthaup keuken geholpen bij hun service vragen.

Functieomschrijving

Als trainee Marketing en Customer Service bij Bulthaup Nederland B.V. zorg je voor de uitvoering van het nationale marketing plan en ga je ook samen met de bulthaup partners het lokale marketing plan invullen. Je onderhoudt de websites, bespreekt de Adwords campagnes met onze marketing agency in Amsterdam, organiseert evenementen voor eindklanten en in showrooms, levert printads aan onze mediapartners. Ook ondersteun je onze Customer Service afdeling, een belangrijk onderdeel in de totale klantbeleving.

De werkzaamheden bestaan uit:

‐        Planning, uitvoering van alle marketingmaatregelen (online en offline) voor het merk bulthaup, zowel nationaal als lokaal;

‐        Organiseren en analyseren van marketingactiviteiten voor alle exclusieve bulthaup retailpartners;

‐        Samenwerking met onze externe marketing- en reclamebureau en mediapartners;

‐        Nauwe uitwisseling met Brand Management, Digital Marketing en Sales bij bulthaup in Duitsland;

‐        Ondersteunen van de Nederlandse Customer Service afdeling;

‐        Het bezoeken en activeren van onze bulthaup partners en onderhouden van de bulthaup community.

Herken je jezelf in de onderstaande punten?

‐        Marketing gerelateerde opleiding/cursus recent afgerond;

‐        Communicatief sterk, proactief en een echte teamspeler;

‐        Goed georganiseerd en servicegericht;

‐        Affiniteit met (interieur)architectuur een pré;

‐        Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.

Hoe solliciteer je?

Wil jij als trainee Marketing / Customer Service voor ons aan de slag? Stuur je overtuigende CV en motivatie uiterlijk 15 juni 2023. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tore van Rooij op telefoonnummer: +31 (0)418 597 340. Of mail naar hr.nl@bulthaup.com.

Soort dienstverband:

Bij voorkeur fulltime maar minstens 32 uur.

Het aanbod:

Bulthaup Nederland biedt een informele en dynamische werkomgeving vanuit het kantoor in Zaltbommel. Het is een functie met afwisselende werkzaamheden, je volgt een training op het hoofdkantoor. Het salaris is concurrerend. bulthaup geeft de ruimte om je persoonlijk en beroepsmatig te ontplooien.

Download onze App

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Download IOS App Download Android App

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.