Vacature: Keukenmonteur (fulltime)

Geplaatst door: Onlinekeukenveiling.nl op 03-05-2023

Word jij onderdeel van ons succes?

Onlinekeukenveiling.nl is dé website voor aan- en verkoop van showroomkeukens en tweedehands keukens in Nederland en België. Daarbij kan Onlinekeukenveiling.nl zich onderscheiden door de verkoop op eigen website te combineren met online veilingen op Troostwijk Veilingen. Achter Onlinekeukenveiling.nl gaat een jong, enthousiast en toegewijd team schuil die allemaal zeer gedreven zijn om Onlinekeukenveiling.nl nog leuker, succesvoller en beter te maken. Vanwege de groei is Onlinekeukenveiling.nl per direct op zoek naar een Keukenmonteur.

Wat je doet als Keukenmonteur (fulltime)

  • Monteren van keukens bij de kopers thuis
  • Met een werkgebied van Eemshaven tot Charleroi
  • Je bent de spil in de ontwikkeling van onze nieuwe service

Hoe ziet jouw dag er als Keukenmonteur uit?

Jouw werkdag start vanuit huis, daar stap je in de werkbus van Onlinekeukenveiling.nl. Je rijdt naar het adres van de kopers om daar de showroomkeuken te gaan installeren. Onderweg bel je even met de werkvoorbereider om niet voor verassingen komen te staan. Op locatie loopt het toch nét even anders, maar daar bedenk je al snel een oplossing voor. Je stelt alle apparaten in, sluit de afvoer aan en als laatste haal je even een doekje over de keuken om te zorgen dat ie netjes glimt voor de oplevering. De klant is blij met het eindresultaat en daardoor ga jijzelf ook met een glimlach terug naar huis!

Waarom jij het verschil kunt maken

Omdat je een echte doener bent, met een gezonde dosis verstand. Je bent zorgvuldig, werkt netjes en zelfstandig. In het bezit van een no-nonsens mentaliteit en representatief voor de professionele uitstraling van Onlinekeukenveiling.nl.Bij voorkeur heb je ervaring als keukenmonteur of in de (interieur)bouw. 

Wat je krijgt omdat je het verdient

  • Een salaris tussen de €2250 en €3250 bruto, afhankelijk van jouw ervaring
  • 8% vakantiegeld en pensioen conform CAO Detailhandel
  • Overuren zijn 125%
  • Personeelskorting op het gehele assortiment
  • Een plezierige werksfeer, in een platte organisatie, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan
  • Onze enthousiaste bedrijfshond Philippe die nooit een slecht humeur heeft

Nieuwsgierig geworden? 

Wij staan te popelen om je te leren kennen, is dat wederzijds? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar leon@onlinekeukenveiling.nl. Toch nog vragen? Neem dan even contact op met Leon van Wijk, op 085 – 04 79 45.

 

 
 

Download onze App

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Download IOS App Download Android App

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.