CARAT uitgebreid met Virtual Reality-VR

MHK liet IMM/Living Kitchen de premiere beleven van een state of the art aanvulling op het softwareprogramma CARAT. Met real-time VR technologie kunnen keukenverkopers die CARAT gebruiken hun klant nu direct door hun zojuist ontworpen keuken laten wandelen, gewoon aan de bespreektafel. Een geweldige beleving voor de klant die daarna meer dan ooit zeker weet dat de gekozen keuken helemaal naar zijn zin is. En wanneer er iets gewijzigd moet worden kan ook dat direct, met een druk op de knop, worden aangepast.
Met de VR-bril en een losse drukknop in de hand kan de gebruiker zich transporteren van het ene punt in de ruimte naar een ander punt en zo de complete ruimte en dus de keuken van alle kanten bekijken. Met een direct gevoel bij de afstanden en de ergonomie en de sfeer.
'De huidige consument verwacht ook meer beleving bij de aankoop van een keuken', licht Hans de Blom van Carat Nederland toe, 'zoals het ervaren van hun nieuwe keuken in een virtuele ruimte tijdens het planningproces.' De real-time VR technologie voor keukendesign in CARAT komt aan deze wens tegemoet.CARAT ontwikkelt al drie decennia keukendesign software en onderscheidt zich door innovatieve technologie en de flexibiliteit bij de wensen van de gebruikers. De software ondersteunt de keukenretail zowel op planning- en ontwerpgebied als in de verkoopmanagement. CARAT is actief in meer dan 70 landen en biedt haar software aan in veertien talen. Het systeem bevat data van zo’n 6.7 miljoen producten van ongeveer 300 leveranciers en heeft ruim 45.000 gebruikers wereldwijd.
www.carat.de

Bron: Eigen foto!

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.