Tweede vestiging Keukencentrum Berkers

Keukencentrum Berkers opende onlangs een tweede vestiging aan de Kerkstraat in Nuland. Eigenaar Ad van de Meulenreek verhuurde aanvankelijk dit pand in Nuland, maar besloot, toen het vorig jaar leeg kwam te staan, er een dependance te vestigen. In de gloednieuwe keukenshowroom stelen nu vijf mooie Keller keukens de show.

Keukencentrum Berkers bestaat sinds 1974 met de vestiging in Deurne, waar het team zich iedere dag inzet om persoonlijke klantwensen te vertalen naar een bijzonder en mooi keukenontwerp. Met de opening van de gloednieuwe showroom biedt het team Berkers haar vakkundig keukenadvies, op afspraak, nu ook in Nuland.

tweede vestiging keukencentrum Berkerstweede vestiging keukencentrum Berkers nuland

Conform het unieke Keller concept ‘De persoonlijke keuken’ is de nieuwe toonzaal ingericht met vijf luxe Keller keukens, in diverse stijlen en volgens de huidige trends. De keukens zijn bovendien voorzien van de laatste noviteiten, zoals het prachtige, grove houtfineer van model Maine. Kortom, voldoende inspiratie voor het samenstellen van mooie, persoonlijke keukens.

 https://www.kellerkeukens.nl/

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.