Area30 introduceert dit najaar een nieuwe \'Innovation Area\'

Area30, dé beurs voor de keukenvakhandel, presenteert een uitbreiding van de expositieruimte en een nieuwe "Innovation Area" tijdens het Businessevent dat plaatsvindt van 16 tot en met 21 september. Organisator Trendfairs heeft tot nu toe al zo'n 140 exposanten weten te overtuigen, wat een stijging betekent ten opzichte van voorgaande jaren.

De Area30 is een belangrijk evenement voor keukenstudios, keukenvakhandel, inkooporganisaties, projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten. De beurs trekt belangrijke spelers uit de branche en biedt een platform voor het uitwisselen van kennis over de nieuwste trends en producten. Dit jaar krijgen start-ups een eigen plek om zich te presenteren.

De nieuwe "Innovation Area" is speciaal ontworpen om start-ups te helpen zich te presenteren en nieuwe contacten te leggen. Deelnemers krijgen een kant-en-klare expositieruimte en kunnen gebruik maken van diverse services. De Innovation Area beschikt ook over een bar en een podium voor discussies en presentaties over spannende onderwerpen.

De productwereld "Water" is dit jaar ruim vertegenwoordigd met exposanten als A.S.K., Hansgrohe, Hytecon, KWC, Naber, Reginox, Rehau, Sagmüller + Rohrer, Schock, Systemceran, Villeroy & Boch en Vogt. Ook zullen er veel nieuwe exposanten en terugkerende exposanten aanwezig zijn, waaronder AAT Alber Antriebstechnik (Cargo-Master), Clage, Der Kreis, DVA Sanitary Ware, E-O-Plus, Guangdong Cresheen Smart Home, Jäschke Arbeitsplatten, LMW-Leichtmetallguss, Meisterdesk, Naturstein H. Risse, O+F Design, Stadler Edelstahl en Ukinox.

"Voor ons is de Area30 een onmisbaar evenement en we kijken nu al uit naar de start in 2023", zegt Daniel Hörnes, CEO van Quooker. Het bedrijf zal ook aanwezig zijn met aantrekkelijke productinnovaties in het segment "Water". Grohe is een van de terugkerende exposanten en zal zich presenteren op de innovatieplatform Area30 met nieuwe producten. Afzuigkappenfabrikant Falmec is geen nieuwe deelnemer, maar presenteert voor het eerst de nieuwe producten op het gebied van kranen en spoelbakken.

Kortom, de Area30 is een belangrijke beurs voor de keukenindustrie en biedt een uitgebreide expositieruimte, een nieuwe Innovation Area en een gevarieerd aanbod van exposanten. Het is de ideale plek voor het uitwisselen van kennis, het leggen van contacten en het ontdekken van de nieuwste trends en producten in de keukenindustrie.

Voor meer informatie en tickets, ga naar www.area-30.de.

Beeldmateriaal: Falmec Nederland

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.