AVENTOS top: grote fronten integreren in stijl

Na het debuut van de AVENTOS HK top, introduceert Blum nu een uitgebreide versie van deze top-serie voor alle soorten klapdeursystemen. Of je nu behoefte hebt aan opklappen, draaien, heffen of vouwen – elke bewegingsvorm van het klapdeursysteem is nu beschikbaar in een compacte top-uitvoering. De AVENTOS top serie brengt functionaliteit en schoonheid samen. De klapdeuren bieden veilige opslagruimte en ontsluiten een breed scala aan creatieve opties. Mix en match verschillende types klapdeuren binnen dezelfde leefruimte om de ideale esthetische eenheid te creëren.

Rechtlijnig, compact design

De strakke afdekkappen zijn verkrijgbaar in drie tijdloze kleuren: donkergrijs, lichtgrijs en zijdewit. Met hun discrete ontwerp passen de compacte beslagelementen perfect in elk interieur. De afdekkap die gebruikt wordt voor HF top, HS top en HL top, zorgt voor een uniforme look en strakke afwerking. Voor de laatste finishing touch én een persoonlijke toets is het bovendien ook mogelijk om uw logo te laten drukken op het kleine afdekkapje.

Beperkt programma voor groot toepassingsgebied

Het programma werd geoptimaliseerd zodat je met een kleinere waaier aan producten een groter aantal mogelijkheden hebt. De symmetrisch ontworpen beslagelementen en hefbomen zijn geschikt voor verschillende klapdeurafmetingen en passen bij alle bewegingstechnologieën. Bovendien kan dezelfde afdekkap worden gebruikt voor HF top, HS top en HL top. Voor u betekent dit: minder gedoe bij de selectie, inkoop en verwerking. AVENTOS bestellen was nooit simpeler!


Eenvoudige verwerking en montage

Bij de AVENTOS top-familie heb je twee mogelijkheden om de beslagelementen te monteren: met de systeemschroeven of met behulp van de geïntegreerde positiebepaling. U kunt het beslagelement snel, eenvoudig en zonder fouten monteren – en zonder berekeningen, dankzij de vaste bevestigingsposities. De geïntegreerde BLUMOTION-demping en openingshoekbegrenzing kunnen ook gemakkelijk worden aangepast.

Wat zijn de voordelen van klapdeuren in de keuken?

•    Altijd vrij toegankelijk: Het front opent naar boven, waardoor deze nooit in de weg zit tijdens het gebruik van de keuken. Op deze manier zijn opbergartikelen altijd vrij toegankelijk.
•    Op de behoefte afgestemd: De klapdeuren passen zich in hoogte en breedte aan de vereiste opbergruimte aan. Of ze zetten het voegbeeld van de onderkast verder.
•    Stopt in elke positie : De klapdeur blijft in elke gewenste positie staan dankzij de traploze stop – en is dus gemakkelijk bereikbaar om te sluiten.

Over van Hoecke

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van meer dan 350 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.

Kijk voor meer informatie op de website van van Hoecke.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.