BORA wordt nog internationaler

BORA breidt zijn internationale aanwezigheid verder uit door een partnerschap aan te gaan met de Whirlpool Group voor de Verenigde Staten en Canada, met een focus op de luxemerken JennAir en KitchenAid. De producten van BORA zullen voor het eerst worden gepresenteerd op de keuken- en badkamershow KBIS in Las Vegas van 27 tot 29 februari, waarmee het 'BORA principe' wordt geïntroduceerd in deze markten.

Op de KBIS kondigen beide bedrijven hun partnerschap aan en informeren de lokale partners dat de ‘revolutie van de keuken’ in de Verenigde Staten en Canada wordt voortgezet. “Het was altijd al mijn wens om internationaal iets te doen met het idee van de keuken zonder afzuigkap. We hebben lang gedroomd over het einde van de afzuigkap. En nu zetten we een grote stap om dit doel te behalen”, zegt Willi Bruckbauer, de oprichter van BORA.

BORA en Whirlpool Corporation willen met dit strategische partnerschap de apparaatindustrie in de Verenigde Staten en Canada transformeren met revolutionaire inductiekookvelden en kookveldafzuigingen. Willi Bruckbauer legt uit: “Samen zullen wij de marktveranderingen aanzienlijk versnellen. Beide bedrijven brengen allebei hun eigen sterke punten mee in dit strategische partnerschap: BORA als internationale speler op het gebied van innovatie en als internationaal synoniem voor kookveldafzuiging en Whirlpool Corporation als een van de marktleiders in de Verenigde Staten en Canada. Daarmee zal men in de toekomst ook met samen ontwikkelde producten de markten verreiken.”

Klanten, designers en architecten hoeven bij de keukenplanning geen compromissen meer te sluiten. Dit biedt keukenfabrikanten, keukenontwerpers en ook grote projectontwikkelaars volledig nieuwe mogelijkheden, wat de keukenarchitectuur in de Verenigde Staten en Canada blijvend zal veranderen. Nieuwe producten van de Whirlpool Corporation die samen met BORA worden ontwikkeld en geproduceerd, brengen de hele industrie in een stroomversnelling.

JennAir, in de Verenigde Staten bekend als fabrikant van revolutionaire huishoudelijke apparaten, zal met de nieuwe BORA downdraftsystemen de keukenmarkt nieuw leven inblazen en de esthetiek van de keuken met zijn ongeëvenaarde design zonder compromissen te sluiten. KitchenAid, een gevestigde naam in de Verenigde Staten als premiummerk, zal de downdraftsystemen als ruimtebesparende oplossingen voor toekomstgerichte inductie-oplossingen op de markt brengen.

Kijk voor meer informatie op de website bora.com.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.