De 10 van Gut Böckel tellen af!

Het is bijna zover! Dit weekend start de Küchenmeile. En de 10 van Gut Böckel zijn druk met het voorbereiden van hun presentaties en kijken uit om je op het landgoed te ontvangen. Van 17 tot 21 september 2023 bundelen de meest prestigieuze A-merken op het gebied van keukens, werkbladen en apparatuur opnieuw hun krachten op Landgoed Gut Böckel. Op zondag 17 september vindt dit jaar zelfs een speciale Benelux-avond plaats, waarop je in één avond alle nieuwe ontwikkelingen van Bauknecht, Beko, Caesarstone, Grundig, Jetstone, Keller, Kuppersbusch, Miele, Smeg en Teka kunt ontdekken.

Een bezoek aan Gut Böckel biedt bezoekers een unieke gelegenheid om de noviteiten in de keukenbranche te verkennen en zakelijke mogelijkheden te bespreken. Er valt in 2023 weer ontzettend veel te ontdekken: van de nieuwste keukenontwerpen en eigentijdse werkbladen tot trendy accessoires en slimme keukenapparatuur vol technische innovatie.

Zondagavond Benelux-avond

Speciaal voor partners in de Benelux is een avond gepland op zondag 17 september. Een extra uitgebreide vertegenwoordiging uit de lage landen verwelkomt u dan met een hapje en een drankje en vertelt u graag alles over de nieuwste ontwikkelingen. Een uitgelezen kans om te verbinden, ideeën uit te wisselen en waardevolle relaties op te bouwen.

Historisch landgoed

Landgoed Gut Böckel is al jaren een van de meest bijzondere locaties van de Küchenmeile. Alleen al door haar bijzondere ligging en prachtige tuinen is het een plezier om doorheen te wandelen en de eeuwenoude sfeer en cultuur te beleven. De oude stallen, smederij en het slot zijn volledig in hun oude sfeer behouden en de interieurs zijn gerestaureerd naar moderne presentatieruimtes met behoud van authentieke elementen. Gut Böckel vormt het podium voor een inspirerend evenement. Hier presenteren de A-merken noviteiten en trends aan keukenspecialisten uit binnen- en buitenland. Nederlandse en Belgische klanten zijn graag geziene bezoekers tijdens de Küchenmeile.

Houd de gezamenlijke LinkedIn-pagina van de deelnemende merken in de gaten voor de laatste informatie en nieuwtjes.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.