Falmec lanceert met succes nieuwe modellen tijdens EuroCucina FTK 2024

Falmec heeft met succes deelgenomen aan de 24e editie van EuroCucina FTK, waarbij een recordaantal bezoekers kennismaakte met de nieuwste producten van het bedrijf. De innovaties van 2024 richten zich op het integreren van technologie en esthetiek in de keukenarchitectuur, en breiden het aanbod van modulaire en multifunctionele keukensystemen verder uit.

Falmec Brooklyn

Nieuwe producten zoals Brooklyn, Surface en Jolie (medio 2025 beschikbaar) combineren subtiele afzuigtechnieken met elegant meubeldesign. Brooklyn, ontworpen door Francesco Lucchese, optimaliseert de ruimte in eilandkeukens met een modulaire structuur en diverse accessoires. Surface valt op door zijn aanpasbaar paneel dat naadloos integreert met keukenmuren, terwijl Jolie, een ontwerp van Emo Design, functionaliteit biedt met een stijlvol paneel en opbergruimte.

Falmec Jolie

Ook introduceerde Falmec de Level One en Level Invisible downdraft modellen, bekend om hun krachtige afzuigtechnologie en minimalistische design. De E.ion System-collectie is uitgebreid met Soul, een product dat de functies van afzuigkap en luchtreiniger combineert in een stijlvol design. De compacte Brera 75 (beschikbaar vanaf september 2024), ideaal voor kleinere keukens, maakt nu ook deel uit van het assortiment.

Deze lanceringen versterken Falmec’s missie om de keuken te transformeren in een comfortabele en gezonde omgeving met geavanceerde technologieën die zowel de levenskwaliteit als de keukenervaring verbeteren.

Kijk voor meer informatie op de website van Falmec.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.