Falmec Nederland laat de lucht schijnen

Geïnspireerd door de "less is more" logica, heeft Falmec’s model Light een strakke en geometrische vorm, die perfect past in moderne keukenontwerpen. Het ontwerp van dit nieuwe Falmec-concept is uniek en tegelijkertijd uiterst veelzijdig. Dankzij de nieuwe ultracompacte "Multi-Air" technologie, heeft model Light het hele afzuigelement in een 10 cm hoge behuizing. Het afzuigcompartiment wordt omsloten door twee zwart satijnen aluminium profielen en in het bovenste deel, door twee rookkleurige glazen platen.

Uitgelight

Voorzien van twee geïntegreerde Ledstrips over de gehele lengte van de afzuigkap om het werkblad beter te verlichten en een aangenaam omgevingslicht te creëren. Model Light is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, 180 cm met asymmetrisch afzuigvlak en de 120 cm met een centraal afzuigvlak. De afzuigkap is uitgerust met regenereerbare koolstof/zeoliet filters waardoor dit model alleen geschikt is voor recirculatie. Licht, design en prestaties zijn nog nooit zo helder geweest!

Nieuwe Website

Is het u al opgevallen? Falmec Nederland BV heeft een nieuwe website. Wilt u inspiratie opdoen, of bent u op zoek naar productinformatie, u kunt het op de site allemaal terugvinden. Ook kunt u op de productpagina’s terecht voor het downloaden van gebruikshandleidingen, video’s, 3D ontwerpmodellen en BIM bestanden.

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.