Forum26 opent deuren tijdens Küchenmeile 2020

Forum26 GmbH is blij met het positieve besluit van de deelstaatregering in Noord Rijn-Westfalen en is van plan om tijdens de Küchenmeile van 19 - 25 september 2020 haar deuren te openen. Volgens de laatste versie van de Corona Protection Ordinance zijn beurzen en soortgelijke evenementen onder de huidige voorwaarden vanaf 30 mei 2020 weer mogelijk in NRW.

De Designworkshop Forum26 verwelkomt uiteraard deze beslissing en is van plan dit jaar haar deuren te openen als onderdeel van de jaarlijkse herfstbeurs, alles uiteraard in overeenstemming met de vereisten van de verordening en op basis van een speciaal concept voor hygiëne en infectiebescherming.

Het Forum26 ziet zichzelf als een platform voor de persoonlijke uitwisseling van exposanten richting klanten, verenigingen, architecten, planners, projectontwikkelaars en anderen. "Naar onze mening kan de persoonlijke uitwisseling worden aangevuld met digitale media, maar kan daardoor nooit worden vervangen. De aandacht zal uitgaan naar de verschillende nieuwe producten, waarbij we vooral de nadruk op de “Look en Feel” van de verschillende materialen zullen leggen. Dit alles in een hecht samenspel met onze coöperatieve partners die ook present zullen zijn in Forum26."

Meer informatie: Forum26

Degene die nog voor de zomervakantie een preview wenst, kan nu alvast contact met Gerben Huis in 't Veld opnemen, dan zal hij een gezamenlijk bezoek aan de fabriek met u plannen om in alle rust de hernieuwde concepten en noviteiten met u te bespreken.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.