GAGGENAU introduceert Kookplaat en Dekton werkblad in één

Gaggenau en Cosentino hebben hun krachten gebundeld voor een baanbrekende innovatie in de keuken. Gaggenau, bekend om zijn luxe huishoudelijke apparaten, introduceert de Essential Induction: een onzichtbare inductiekookplaat die perfect geïntegreerd kan worden in Dekton werkbladen.

Deze oplossing combineert kookplaat en werkblad tot één naadloos geheel. Door de integratie in het Dekton werkblad biedt het een ongekende combinatie van vrijheid, flexibiliteit en geavanceerd design, ideaal voor culinaire liefhebbers. Het resultaat is een strak en minimalistisch werkblad dat zowel op het gebied van comfort als esthetiek ongeëvenaard is, en de kookervaring verheft tot een architectonisch kunstwerk.


De nieuwe inductiekookplaat is gereduceerd tot de essentie: het LED-lichtpuntje, het Dekton werkblad en de bedieningsknop. De Essential Induction is ontworpen om exclusief te integreren in Dekton werkbladen. Dit ultracompacte, vlek- en krasbestendige materiaal is verkrijgbaar in 60 verschillende afwerkingen en kleuren die passen bij elk keukenontwerp. De bedieningsknoppen zijn gemonteerd aan de voorzijde en ondersteunen gebruikers tijdens het kookproces. De stip op het werkblad, een subtiel lichtpuntje, koppelt op intuïtieve wijze de bedieningsknop aan de kookzone die wordt gebruikt. Het geeft niet alleen aan waar de pannen moeten komen, het waarschuwt de gebruiker ook voor restwarmte en gaat automatisch uit wanneer de kookplaat niet wordt gebruikt. Hierna is het werkblad gewoon te gebruiken zoals ieder ander keukenwerkblad.

Om efficiënt koken te garanderen, heeft Gaggenau verwijderbare, magnetische beschermers ontwikkeld zodat je je bestaande pannen kunt gebruiken. Deze beschermen niet alleen het werkblad, ze verminderen ook het geluid van de pan die over het stenen werkblad beweegt én zorgen voor de geleiding van de inductiemodules, waardoor optimale kookprestaties worden gegarandeerd. Met de verlichte bedieningsknoppen kun je uiterst nauwkeurig, snel en intuïtief schakelen tussen de twaalf vermogensstanden, de warmhoud- en boosterfunctie. De knoppen zijn verkrijgbaar in roestvrij staal of zwart. Deze ontwikkeling biedt de ultieme vrijheid in keukenplanning, wat een revolutionair concept is voor designers en planners.

Essential Induction is vanaf nu te zien bij Cosentino City in Amsterdam. Bezoek Cosentino City aan de van Baerlestraat in Amsterdam en ontdek daar de mogelijkheden van Essential Induction.

Fotocredits : Gaggenau

Kijk voor meer informatie op deze websites:

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.