Hanant Kitchen Appliances kondigt revolutie in keukenapparatuur aan

In een opwindende stap van vernieuwing en luxe in de keukenapparatuurindustrie, kondigt Hanant met trots zijn nieuwe merkidentiteit aan: 'Hanant Kitchen Appliances'. Deze nieuwe naam belichaamt hun vastberadenheid om vooruitstrevend te zijn en de standaarden van keukeninnovatie te verleggen. "Met deze spannende veranderingen komt ook een uitbreiding van ons eigen merk, Senza Nome. We zijn niet zomaar bezig met uitbreiden; we zijn op een missie om keukenapparatuur te creƫren die niet alleen functioneel is, maar ook een symbool van verfijning en luxe in elke keuken zal zijn."

Ontdek Hanant Kitchen Appliances' nieuwe luxe lijn, Senza Nome: top keukenapparatuur die prestatie met esthetiek combineert. Van geavanceerde inductiekookplaten met afzuiging tot elegante afzuigkappen met hoogwaardige horecafilters en push to open wijnklimaatkasten, elk product biedt innovatie en stijl.

En dat is pas het begin. Verheug je op de pracht van de Senza Nome Family reeks! Deze verzameling van luxueuze keukenapparaten belichaamt een naadloze combinatie van elegantie en praktische bruikbaarheid, dit alles tegen aantrekkelijke prijzen. We zijn van mening dat luxe toegankelijk moet zijn voor iedereen en bieden daarom de kans om betaalbare luxe in elke keuken te brengen. Maar we zijn nog niet klaar, binnenkort kondigen we een opwindend nieuw merk aan dat we op de markt zullen brengen. Meer informatie volgt!


De Senza Nome Family line is een collectie luxe keukenapparaten die een mix van elegantie en functionaliteit biedt en dat allemaal tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het team van Hanant gelooft dat luxe niet exclusief hoeft te zijn en zij willen iedereen de mogelijkheid geven om betaalbare luxe in hun keuken te ervaren. Maar hier blijft het niet bij, binnenkort onthullen zij een nieuw spectaculair merk dat ze op de markt gaan brengen!
 
Wat maakt Hanant Kitchen Appliances anders? Het is de belofte om niet alleen apparatuur te leveren, maar complete keukenervaringen. Met de nieuwe Senza Nome collectie tillen ze de verwachtingen naar een hoger niveau en bieden ze betaalbare luxe voor iedereen die zijn keuken wil transformeren in een oase van comfort en elegantie.

Ontdek Hanant Kitchen Appliances, waar innovatie, stijl en prestatie samenkomen om de kunst van het koken te verheffen. Maak van de keuken een statement van verfijning met Senza Nome.

Kijk voor meer informatie op de website van Hanant.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.