Hettich met productpremières op de Interzum 2023

Hettich, de beslagfabrikant, is verheugd om opnieuw deel te nemen aan Interzum, 's werelds grootste vakbeurs voor meubelproductie en interieurontwerp. Het evenement vindt plaats van 9 tot 12 mei in Keulen en Hettich zal zijn nieuwste innovaties presenteren aan het vakpubliek op de stand van Hettich World, gevestigd in hal 8.1, stand C31/B40.

De spanning stijgt want Hettich viert opnieuw productpremières op de Interzum 2023. Dit kan alvast gezegd worden: in Keulen kunnen bezoekers het bedrijf Hettich op een geheel nieuwe manier beleven en magische interieuroplossingen ontdekken voor keuken en badkamer, woon- en slaapkamer, werkplek en buitenleven. Een speciaal showgedeelte op de Hettich-stand vormt een bijzonder hoogtepunt voor de industrie. Bovendien zal toekomstgerichte verwerkingstechniek in actie te zien zijn. Hettich presenteert zich in 2023 met innovaties en een op maat gesneden serviceaanbod als een toonaangevende, holistische partner voor de meubelindustrie, vaklieden en apparaatproducenten. 'It’s all in Hettich'.

En dit maakt ook deel uit van de praktische dienstverlening van Hettich: op https://interzum.hettich.com kunnen bezoekers nu hun persoonlijke vouchercode aanvragen voor een gratis beursticket voor de Interzum in Keulen. Deze voucheractie van Hettich loopt tot en met 12 mei. Door de uitgebreide informatie en suggesties op de landingpage krijg je echt zin in de Interzum 2023. Ook daarom is het de moeite waard om nu al een kijkje te nemen bij Hettich online. En in mei kunt u vervolgens het volledige programma van Hettich live en persoonlijk beleven in Keulen.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.