Hettich opent 24/7 digitale vakbeurs

"Gordijn omhoog voor de Hettich Highlights 2020!” De digitale vakbeurs van de beslagspecialist is nu 24 uur per dag geopend: spannende productinnovaties, creatieve ideeën voor trendy meubeldesign en ook de nieuwe onlinetools van Hettich wachten erop om door de vakbezoekers ontdekt te worden. Dealers, fabrikanten, maar ook architecten en ontwerpers vinden in de nieuwe e-dienstverlening informatie op maat en veel praktische planningshulp.

Overzicht met een klik - de Hettich Online Beurs maakt het de gebruikers gemakkelijk. De focus ligt natuurlijk op nieuwe producten voor lades, geleiders en schuifdeursystemen: Het innovatieve AvanTech YOU ladeplatform maakt een individueel ladeontwerp mogelijk en overtuigt door zijn slanke, puristische ontwerp dat geen zichtbare schroeven of afdekkappen nodig heeft. Dankzij het platformconcept kan het product in kleur, vorm en materiaal zeer eenvoudig worden aangepast aan de individuele wensen van de koper.

Brede, hoge lades en heldere lijnen met smalle voegen kenmerken het ontwerp van hoogwaardige meubels. Met de nieuwe generatie Actro 5D geleiders voor houten laden kunnen zelfs grote fronten nauwkeurig worden uitgelijnd. De Actro 5D overtuigt met stabiliteit en loopcomfort bij een belasting tot 70 kg.

"Genieten van comfort" is het motto van het TopLine XL-schuifdeursysteem, speciaal voor grote en zware deuren. Het begint met een eenvoudige installatie: zelfs deuren van groot formaat kunnen veilig worden neergezet, snel worden ingehangen en gemakkelijk worden aangepast. Voor de gebruiker staat naast het royale kastontwerp het schuifplezier centraal: met de TopLine XL kunnen deuren met een gewicht tot 100 kg zacht en licht als een veertje worden bewogen.

Handige online tools voor elke projectfase
Als u zich eenmaal heeft verdiept in de creatieve ideeënwereld van Hettich, biedt de website ook alles wat u moet weten om op eenvoudige wijze echte interieurconcepten te plannen en uit te voeren met de beslagtechniek van Hettich. Dealers, constructeurs, architecten en ontwerpers kunnen het aanzienlijk uitgebreide aanbod van de online tools van Hettich gebruiken om nog sneller en efficiënter te werken - stap voor stap vanaf het eerste idee tot en met de montage van het meubel. Hier vindt u alles van ideeënboeken tot productcatalogi met CAD-gegevens in 2D en 3D, tekeningen om snel te downloaden tot instructies, planningshulpmiddelen en certificaten.

Dus als u met één muisklik alle informatie, inspiratie en enthousiasme wilt opdoen, bent u altijd welkom op de online beurs van Hettich.

Bezoek hier de online vakbeurs van Hettich!

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.