\'Küchenwohntrends\' beurs in Salzburg wordt de grootste ooit

"Het grootste evenement tot nu toe" belooft de zesde editie te worden van het beursduo Küchenwohntrends en Möbel Austria in Salzburg (van 3 tot 5 mei). Bijna vier maanden voor de start van de beurs geeft medeorganisator Trendfairs een boekingsniveau aan van zo'n 95 procent, met een ruimtegroei van 50 procent ten opzichte van 2021.

Met name de beursorganisatoren (waaronder het vestigingsbureau Business Upper Austria) zijn blij met het hoge aantal terugkeerders: bijvoorbeeld Brigitte Küchen, Franke, Leicht en Nolte Küchen, maar ook AEG/Electrolux evenals Liebherr en de Oostenrijkse fabrikanten Ewe en Haas behoren tot hen. De BSH Group is bijzonder divers: naast Bosch, Neff en Siemens vieren ook Gaggenau en de nieuwe dochteronderneming Solitaire hun première in Salzburg.

Voor het eerst wordt ook in Salzburg de "BMK Innovatieprijs 2023" uitgereikt. Naast de verenigingen georganiseerd in de BMK met ongeveer 3.000 gespecialiseerde keukenwinkels, is het Keulse Möfa, waarvan de studenten betrokken zijn bij zowel de jurering als de toekenning van prijzen, nauw betrokken bij deze MKB-prijs. Trendfairs ondersteunt de volgende generatie onder het motto "MöFa goes kitchen living trends".

Het gratis toegangsbewijs is nu online te boeken.

Bron: MöbelKultur
Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.