Martin Klöti nieuw in de Raad van Bestuur van de Franke Group

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van Franke Holding AG op 29 februari 2024 werd Martin Klöti gekozen als nieuw lid van de Raad van Bestuur. Hiermee breidt het bestuursorgaan uit naar zes leden. Met de benoeming van Martin Klöti versterkt Franke de Raad van Bestuur met een zeer ervaren financieel expert. Martin Klöti zal ook fungeren als voorzitter van de Auditcommissie.

Martin Klöti (50) is sinds november 2023 Chief Financial Officer (CFO) bij de Artemis Group en in deze rol tevens lid van het groepsmanagement. Voorheen werkte hij meer dan 20 jaar bij de Schweiter Technologies Group, waarvan hij ongeveer tien jaar de functie van CFO bekleedde en lid was van het groepsmanagement. Martin Klöti is een gediplomeerd accountant en federaal gediplomeerd fiduciair.

Alexander Pieper, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Franke Group, zegt: "Met Martin Klöti hebben we een erkend financieel expert met jarenlange internationale ervaring in de industrie kunnen aanstellen in de Raad van Bestuur. Bovendien is hij als CFO van de Artemis Group al zeer vertrouwd met Franke en zijn bedrijfssectoren. Met al deze kennis en zijn veelzijdige ervaring is hij een waardevolle aanwinst voor de Raad van Bestuur."

Kijk voor meer informatie op de website van de Franke Group.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.