Met 187 exposanten en merken is Area30 nu al een succes

De verwachtingen zijn overtroffen: Voor de 12e editie van area30 is het aantal deelnemende exposanten en merken enorm gegroeid tot 187 exposanten en merken. Over ongeveer 7 weken zal de gehele keukenindustrie samenkomen op area30 voor de grootste ontdekkingsreis van producten en diensten tot nu toe, en iedereen kijkt er reikhalzend naar uit.

Nieuw en uniek

'innovation area' is ontworpen om speciale aandacht te geven aan innovatieve, trendy of nieuwe producten. Het is een nieuwe trekpleister van area30 - naast zakelijke besprekingen wordt hier een plek gecreëerd voor netwerken en het uitwisselen van ideeën in een ongeëvenaarde sfeer. De bar biedt ruimte voor gesprekken en ontspanning. Ontmoet industriële professionals, handelaren, interieurontwerpers, influencers, vakmedia en netwerkers in het innovatiegebied.

trendfairs kijkt uit naar haar eerste deelnemers:

De vernieuwers van Ambigience, het nieuwe bedrijf Axregio, opwindende dingen uit Italië door Elleci, de makers van de Expo SICAM-beurs live bij area30, trends en de toekomst van materialen door Future+You, een trendy bar door Häcker Küchen, interessante gesprekken met Inside Küche, metaalspecialist KEK, prachtige Zwitserse kranen van KWC, branche medium Möbelkultur, handige keukengereedschappen van Ortenauer, de luchtreiniger Ozonos, home-digitalizer Plaza, essentiële producten voor iedereen van SEB, prachtig productontwerp van TB Studio, en kokend water van Xinco.

Wilt u meer weten over innovation area of andere informatie omtrent area30, bezoek dan hier de website.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.