Modulaire keukenunit ontwikkeld voor noodopvang in gemeenten

Met de recente goedkeuring van de spreidingswet door de Eerste Kamer staan gemeenten voor de uitdagende taak om geschikte noodopvangnte vinden. Om aan deze behoefte te voldoen, kondig Noodkeuken.nl met trots de lancering aan van een innovatieve oplossing: een nieuwe modulaire keukenunit die specifiek is ontworpen om de levenskwaliteit in noodopvang te verbeteren.

"Naast de mobiele/flexibel te plaatsen Noodkeuken hebben we nu een unit ontwikkeld die op de kamers geplaatst kan worden. De unit is modulair op te bouwen. Zo kan er gekozen worden voor een magnetron of extra bergruimte. De unit is voorzien van een koelkast, opbergruimte, en twee kleine aanrechtbladen. Er is genoeg ruimte voor een waterkoker/koffiezet apparaat/servies of andere goederen," vertelt een enthousiaste Tjeerd.

Noodkeuken.nl biedt een unieke oplossing voor hen die tijdens een keukenverbouwing toch comfortabel willen blijven koken. Hun service omvat het verhuren van mobiele keukens die gemakkelijk online gereserveerd kunnen worden, inclusief levering, aansluiting, en ophaalservice. Deze tijdelijke keukens zijn compact, maar volledig uitgerust om aan alle basis kookbehoeften te voldoen, met opties voor extra luxe. Noodkeuken.nl biedt een praktische en betaalbare oplossing voor een veelvoorkomend probleem tijdens verbouwingen.

Voor meer details, bezoek noodkeuken.nl.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.