NEFF proost op de nieuwe wijnklimaatkasten

NEFF lanceert per 1 april twee nieuwe wijnklimaatkasten, eyecatchers voor iedere keuken die je favoriete wijnen optimaal bewaart voor het juiste moment. "Spontane momenten ontstaan veel sneller wanneer je je favoriete dranken altijd bij de hand hebt, op de juiste temperatuur. Dat kan met onze nieuwe wijnklimaatkasten van 60 cm en 30 breed welke ruimte bieden voor 44 en 21 flessen."

Twee temperatuurzones
Een volle rode wijn of koele witte zijn? Met de twee afzonderlijk in te stellen temperatuurzones hoef je niet te kiezen. Individuele instellingen van 5°C - 20°C zorgen ervoor dat al je favoriete wijnen en bubbels perfect op dronk zijn.

Telescopische bamboe planken
Premium design en milieubewustzijn gaan hand in hand. De planken in de wijnklimaatkast zijn gemaakt van bamboe en bieden een duurzaam en veerkrachtig alternatief voor hout. Naast duurzaam zijn de planken voorzien van een telescopische geleider waardoor je deze soepel in en uit de wijnklimaatkast schuift.

Een stralend hoogtepunt in je keuken
Less is more? Nee, meer is meer. Meer ruimte om je geliefde rode wijn, witte wijn of champagne op te slaan. Tot 44 flessen in de 60 cm brede wijnklimaatkast en in de 30 cm brede wijnklimaatkast heb je ruimte voor maar liefst 21 flessen. Het creëren van de optimale bewaartemperatuur van je wijnen en dranken is super eenvoudig dankzij het elegante en intuïtieve bedieningspaneel. Schakel de binnenverlichting in en verlicht je keuken. De verleidelijke uitstraling zal je gasten zeker blij maken. Schenk ieders glas in en laat ze je wijncollectie bewonderen. Plus, de verlichting helpt je om je voorraad in de gaten te houden.  

Kijk voor meer informatie op de website van NEFF.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.