Nieuwe Actro 5D ladegeleider van Hettich

Met de geoptimaliseerde Actro 5D ladegeleider van Hettich wordt het afstellen van houten schuifladen nu nog intuïtiever en kan dit in vijf verschillende richtingen gedaan worden: hoogte, zijdelings, neiging, diepte en radiaal aanpassen is moeiteloos en vereist geen gereedschap. Dankzij de radiale aanpassing kunnen openingen aan één kant en verschuivingen tussen naast elkaar geplaatste korpussen snel gecorrigeerd worden. Het resultaat is een perfecte naadloze uitstraling voor meubelontwerpen zonder handgrepen, met een opvallend oppervlakte-effect. Bovendien maakt de verbeterde zijdelingse aanpassing van de sluitmechanisme het afstellen nog eenvoudiger, terwijl het ontgrendelen van de schuiflade nu merkbaar comfortabeler is met slechts één druk op de knop.


Duurzaam exact voegenbeeld

Zelfs bij dagelijks gebruik en volledige belading van de houten schuiflade mag de exacte afstelling van de voegen niet veranderen: in de belastingsniveaus 10, 40 of 70 kg zorgt de sterke performance van de Actro 5D ladegeleider voor een constant hoge stabiliteit. De schuiflade zit steviger dan ooit op de ladegeleider, die ook nog eens indruk maakt met zijn lichte, stille loop. Een synchrone regeling regelt het overgangsvrije bewegingsproces tussen de loopprofielen. Andere comfort-kenmerken zijn de lage uittrekkrachten evenals de sterke, stille demping 'Silent System'.


Open en flexibel systeem

Dankzij het systeemconcept van Hettich kunnen verschillende ladegeleiders worden gebruikt voor houten schuifladen in een meubel, afhankelijk van de toepassing, gewichtsklasse en comfortvereisten – lade-afmetingen en korpusboringen komen altijd overeen. Als alleen een hoogteverstelling nodig is, kan als alternatief de Actro YOU ladegeleider worden gebruikt, die ook kan worden gebruikt voor het AvanTech YOU schuif-/ frontladesysteem. De identieke schuifladeconstructie maakt ook probleemloos de upgrade naar de nieuwe Actro 5D ladegeleider mogelijk. Dit betekent een maximale vormgevingsvrijheid voor meubelmakers en meubelfabrikanten.

Meer informatie over de nieuwe Actro 5D ladegeleider vindt u op de website van Hettich.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.