Nieuwe ETNA Energy Heroes: Stijlvol en Energiezuinig

ETNA blijft innoveren op het gebied van energiezuinige keukenapparatuur. Het Nederlandse merk heeft onlangs drie nieuwe toevoegingen aan hun Energy Heroes-lijn geïntroduceerd: een inbouwvaatwasser, een koel-vriescombinatie en een blokmodel afzuigkap. Elk van deze apparaten combineert gebruiksgemak met uitstekende energie-efficiëntie.

ETNA VW743NC: Luxe en Energiezuinige Inbouwvaatwasser

De ETNA VW743NC vaatwasser biedt de perfecte balans tussen luxe en efficiëntie. Of je nu een groot feest organiseert of een intiem diner, deze vaatwasser is flexibel genoeg voor elke situatie. Hij biedt ruimte voor 16 couverts en beschikt over een korfselectie-functie, waarmee je kunt kiezen om alleen de bovenste of onderste korf te reinigen bij een kleinere vaat. Met een energieklasse A behoort hij tot de zuinigste vaatwassers op de markt. Bovendien is hij met een geluidsniveau van 43 dB(A) bijzonder stil, wat ideaal is voor open keukens. Extra luxe functies zijn onder andere led-binnenverlichting, tijdsindicatie op de vloer en een automatische deuropening voor energievriendelijk drogen. Met de ETNA Connect App kun je je favoriete programma’s instellen en de status van de vaatwasser op afstand volgen.


ETNA KCV520NZWA: Stijlvolle en Ruime Koel-vriescombinatie

De ETNA KCV520NZWA koel-vriescombinatie combineert modern design met indrukwekkende energiezuinigheid. Met een energieverbruik van slechts 109 kWh per jaar en een energielabel A is deze vrijstaande koelkast een duurzame keuze. Het toestel is ruim 2 meter hoog en werkt zeer stil dankzij de inverter compressor. Het koelgedeelte beschikt over de MultiFlow 360° ventilatietechniek, led-binnenverlichting en twee Convert Freshzones voor optimale bewaring van groenten, fruit, vlees of vis. Het vriesgedeelte biedt drie ruime laden met FastFreeze en SuperCool functies voor snel invriezen en koelen. Een alarmsignaal waarschuwt je als de deur openstaat. Dit model is ook verkrijgbaar in een roestvrijstalen variant.


ETNA AB791ZT & AB791RVS: Efficiënte Blokmodel Afzuigkappen

De nieuwe ETNA AB791 afzuigkappen zijn ware Energy Heroes met hun A++ energielabel. Deze 90 cm brede slimline blokmodellen, beschikbaar in matzwart en roestvrijstaal, zijn ontworpen voor zowel efficiëntie als stijl. Ze hebben een capaciteit van 274 m³/h in de laagste stand en tot 632 m³/h in de boost stand. De afzuigkappen zijn uitgerust met een glazen frontpaneel, verlichte bedieningsknoppen en een dimbare led-strip, wat zowel het gebruiksgemak als de moderne uitstraling versterkt. Bovendien bieden ze veel kookruimte dankzij hun diepte van slechts 39,3 cm.

Met deze nieuwe toevoegingen aan hun Energy Heroes-lijn, blijft ETNA zich inzetten voor energiezuinige en stijlvolle oplossingen in de keuken.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.