Noodkeuken® is de flexibelste tijdelijk oplossing voor iedere keukenverbouwing

Met de uiteenlopende levertijden van de nieuwe keuken of het uitlopen van een renovatieproject biedt Noodkeuken de tijdelijke oplossing voor eenieder die gedurende deze periode thuis wil kunnen blijven koken. Of wanneer je gaat verbouwen en er even geen keuken tot je beschikking is. Het is dus ook handig als het gehele proces verloopt, zoals het normaal gaat tijdens een verbouwing. Het bedrijf is het laatste jaar in populariteit gegroeid en maakt de verbouwing van een keukenruimte een stuk relaxter. De afgelopen maanden heeft Noodkeuken® verschillende ontwikkelingen doorgemaakt. Bovendien staan er nog meer veranderingen en samenwerkingen op stapel voor de nabije toekomst. Voor een keukenleverancier is het een extra service die je kan aanbieden, meedenken met je potentiële klant. Op deze manier kan je de klant nog beter bedienen en service verlenen zonder dat het je veel moeite kost.


Wij ontzorgen de klant op diverse manieren

 
“We zijn momenteel bezig met de uitbreiding van ons assortiment met een spoelunit inclusief kokendwaterkraan. Hoewel de details nog worden afgerond, hebben we de eerste twee spoelunits voorzien van een combi Quooker kraan. Mensen die momenteel een keuken hebben met een kokendwaterkraan, missen dit gemak tijdens de verbouwing. Met Noodkeuken hoef je daar niet over in te zitten,” vertelt Tjeerd van Schelven enthousiast. Het is nu ook mogelijk om per dag een noodkeuken te huren. Voor de klant die in een appartement of een portiekwoning wonen is de speciale Spoelunit 600 aan het assortiment toegevoegd.

Om de verbouwende klant het nog gemakkelijker te maken is Noodkeuken een samenwerking gestart met Uitgekookt.nl. Dit bedrijf produceert kant en klare gezonde maaltijden die snel te bereiden zijn. Gezonde en smakelijke maaltijden om de renovatie of verbouwing op een normale manier door te komen, zonder stress wat er op tafel moet komen.

Het assortiment van Budgetunits is ook uitgebreid, iedereen heeft zelf nog wel een koelkast of gasfornuis dat gebruikt zou kunnen worden tijdens de verbouwing, dat merkte Tjeerd op wanneer hij met de klant de orders besprak wat men zou willen huren. "Daar zijn we met de modulaire units die we kunnen verhuren een uitkomst in, omdat men op deze manier de laatste benodigde keukenonderdelen bij ons zou kunnen huren. Een passend aanbod voor elke situatie," aldus Tjeerd. De Budgetunit is in 4 varianten verkrijgbaar.

Het meeste wat men mist is werkruimte in een tijdelijke keuken. Daarvoor zijn de aanrechtunits bedacht. Uitklapbare werkbladen, die automatisch uitklappen wanneer de vergrendeling verwijderd wordt. De units worden voor gemonteerd aan de spoelunits voor levering van de keuken en kunnen de werkruimte verbreden met 120 cm. Door middel van een gasveer zijn de aanrechtunits stabiel en gezekerd om tijdens gebruik niet ineens in te klappen.


Noodblad.nl

 
Tjeerd : “In de toekomst lanceren we onze online-service Noodblad.nl, waardoor je gemakkelijk en snel toegang krijgt tot hoogwaardige tijdelijk te plaatsen werkbladen. Er zijn situaties dat het werkblad op een later moment geplaatst moet worden. Geen gedoe meer met zelfgemaakte spaanplaatbladen die zorgen voor extra afval en een tijdelijke investering zijn. Onze modulaire bladen kunnen direct op de keuken worden geplaatst zodra deze geïnstalleerd is, compleet met spoelbak en kraan die al vooraf gemonteerd zijn.” Deze tijdelijke aanrechtbladen zijn te huur voor een vaste prijs per stuk, ongeacht de duur van het gebruik. Doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardig materialen en aan elkaar te koppelen zijn krijg je één geheel als tijdelijk werkblad.  
 
Kijk voor meer informatie op de nieuwe website van Noodkeuken.nl.
 Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.