Ontdek waar Hettich voor staat

Op de HOLZ-HANDWERK van 19 tot en met 22 maart 2024 gaat Hettich duidelijk op serviceoffensief en neemt de meubelmakers en interieurbouwers mee op een indrukwekkende reis van idee tot afgewerkt meubel. 'Ontdek waar Hettich voor staat!' zou voor gepassioneerde meubelbouwers het hoogtepunt van de HOLZ-HANDWERK 2024 kunnen zijn. Ontmoetingen op ooghoogte zijn hier het sleutelwoord. Ondanks zijn omvang en internationale oriëntatie denkt en handelt Hettich niet volgens starre lijnen.

"Voor ons is alleen een gezamenlijk ontwikkelde oplossing een goede oplossing. We werken aan de grote vraagstukken in nauwe samenwerking met de handel en in een netwerk met veel innovatieve spelers in de branche," zegt verkoopdirecteur Jan Hübschmann, die de samenwerking samenvat. Bij Hettich begint het luisteren en begrijpen al met het feit dat de verkopers zelf specialist en meestal interieurbouwer en meubelmaker zijn. Hettich is ook betrokken bij de regionale samenwerkingen van interieurbouwers en meubelmakers. Samen met de industrienetwerken heeft de beslagspecialist zijn eigen formats gecreëerd, waarin een open dialoog plaatsvindt over een breed scala aan onderwerpen en uitdagingen, zoals de innovatiepioniers. Op basis van intensieve gesprekken met vakmensen heeft Hettich zijn dienstenaanbod zo expliciet verder ontwikkeld dat vakmensen er in elke fase van de waardeketen van kunnen profiteren.

Tijd voor dialoog en netwerken
Ook op de HOLZ-HANDWERK plaatst Hettich de gemeenschappelijke dialoog in het middelpunt van een goede samenwerking. Met zijn open-bar-concept creëert Hettich hier ruimte voor tot 21.00 uur, zelfs na de officiële beurstijden. Het standteam nodigt u uit voor een koel biertje na het werk en kijkt uit naar een levendige uitwisseling van ideeën in een ontspannen sfeer

Tastbare service
Naast de topinnovatie FurnSpin – het nieuwe draai- en zwenkbeslag – en vele andere nieuwe producten en meubelideeën die op de Hettich-stand te ontdekken zijn, biedt het serviceparcours direct een praktijkgerichte ervaring. Aan de hand van het voorbeeld van een op maat gemaakt tentoonstellingsstuk nemen we de proef op de som: welke diensten biedt Hettich om mij te helpen bij de planning, inkoop en verwerking? Passen de services bij mijn workflow en processen? Wat zijn de voordelen voor mij, mijn team en mijn klanten? Veel vragen die iedereen zelf kan beantwoorden aan het einde van het serviceparcours.

Een van de vijf servicestations is gewijd aan CAD-planning. Dit station staat elke dag onder toezicht van een andere Hettich CAD-partner: CAD+T, imos, moldtech/TopSolid, TrunCAD, Vectorworks interiorcad, CAD+T en Pytha zijn van de partij. Zo krijgen deelnemers tips en trucs uit de eerste hand. Ook de montagespecialist Paul van Hettich zal ook aanwezig zijn en kijkt uit naar veel suggesties voor nieuwe 'Paul erklärt‘-video's (‚Paul legt uit‘). Om de montage thuis in de werkplaats te vergemakkelijken, kunnen op de beurs tegen een speciale prijs Hettich verwerkingshulpmiddelen worden gekocht. Wie geluk heeft, wint misschien wel de grote beursprijs.

Licht aan voor emotionele meubelenscenering
Bijna geen enkel meubelconcept kan tegenwoordig zonder een verlichtingsoplossing om punten te scoren bij klanten. Het is goed als deze oplossingen zo eenvoudig mogelijk kunnen worden geïntegreerd. Systeemleverancier Halemeier presenteert zijn verlichtingsoplossingen voor de professionele meubelbouw in een speciale ruimte op de Hettich-stand. Met het concept 'Van kamer tot meubel' laten Halemeier en Hettich samen zien hoe designgerichte en functionele moderne led-verlichting eruit kan zien op en in meubelen. Hettich's 'Light Tower' demonstreert het emotionele effect van licht op AvanTech YOU schuifladen die zijn uitgerust met een elegante led-lichtsignatuur. 

Hettich is fabrikant en partner voor de interieurbouwer en de meubelindustrie. De beslagspecialist bewijst dat industriële productie in grote hoeveelheden en focus op individuele, handgemaakte meubelbouw elkaar niet uitsluiten, en niet alleen sinds vandaag. Voor iedereen die niet naar de HOLZ-HANDWERK 2024 in Nürnberg kan komen, zijn alle oplossingen ook online beschikbaar: https://web.hettich.com/de-de/inspiration/messe-events/holz-handwerk

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.