Ook Miele ziet af van deelname aan KüchenMeile A30

Miele ziet van deelname aan de KüchenMeile A30 2020 af: "We hebben besloten dat onze gebruikelijke tentoonstelling in Gut Böckel dit jaar niet zal plaatsvinden. Last but not least dient dit ook om onze klanten te beschermen. Tegelijkertijd wordt intensief nagedacht over de vorm, waarin we op het gebied van deze KüchenMeile, bijvoorbeeld met digitale maatregelen een uitwisseling met de keukenretailer kunnen onderhouden."

Nadat Blanco eerder aankondigde, dat tijdens de KüchenMeile A30 er in Gut Böckel geen tentoonstelling van hun producten zal plaatsvinden, kondigt House4Kitchen ook aan dat zij in september de deuren in Löhne gesloten houden.

"Vanwege de huidige situatie rondom de coronacrisis, hebben we besloten onze tentoonstellingen in house4kitchen tijdens de KüchenMeile A30 in september dit jaar niet te openen. We zien het als een bijdrage aan de samenleving, maar het is onze plicht om de gezondheidsrisico's voor alle betrokkenen zo laag mogelijk te houden," aldus House4Kitchen. De merken Franke, Gaggenau, Neff, next125 en Schüller houden de vakhandel via digitale kanalen op de hoogte.

Bron: Küchennews.de

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.