Organisatie LivingKitchen kijkt positief uit naar januari 2021

Het team onder leiding van Matthias Pollmann, Vice President Trade Fair Management, en Bernd Sanden, Directeur van LivingKitchen, is al bezig met de voorbereidingen voor LivingKitchen 2021 en kan tal van goede argumenten aandragen waarom het evenement een succes zal worden: "De Duitse keukenindustrie is een wereldleider. Keukens gemaakt in Duitsland staan garant voor technische innovaties en design met een zelfverzekerde stijl. LivingKitchen is hèt evenement voor de internationale keukenindustrie."


"Het gaat niet meer alleen om mooie producten of innovaties; een vakbeurs moet samen met al haar marktpartners de toekomst van de keukendetailhandel ontwikkelen. Digitalisering op product- en verkoopniveau en de daaruit voortvloeiende marktkansen zullen de focus zijn van LivingKitchen 2021. Om de dialoog te bevorderen, zullen we symposia en talkforums organiseren, en toekomstige visies op de keuken presenteren. We willen de keukenretail van morgen vernieuwde kracht geven", zeggen Pollmann en Sanden.

Deze 2 jaarlijkse keukenbeurs is het evenement waar je als keuken retailer bij moet zijn. Honderden leveranciers uit 21 landen van inbouwapparatuur, keukenkasten en accessoires merken laten hier hun laatste trends en nieuwigheden zien.

Wil je deze beurs bezoeken kijk dan hier voor meer informatie: LivingKitchen.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.