Poggenpohl lanceert het thema 'Enter Your Sphere'

'Enter Your Sphere' - Poggenpohl presenteert drie conceptgebieden met elk een eigen focus op product, presentatie en verhaal. Diversiteit, individualiteit en dialoog hebben alle tentoonstellingen gemeen en worden aangevuld door samenwerkingen met exclusieve partners: Muuto, Gaggenau, Cosentino, Agrob Buchtal, Vescom, Orac Decor, Jab Anstoetz en Aston Martin; allemaal dragen ze bij met verschillende exposities.

De grote showroom laat verschillende keukendesigns zien en laat zien hoe Poggenpohl inspeelt op de individuele wensen van zijn klanten. Glazen panelen van vloer tot plafond symboliseren al bij de ingang diversiteit en individualiteit.Verbonden met deze ruimte is een nieuw ontworpen keukenconcept, het hoogtepunt van de beurs: Een eiland van Braziliaans kwartsdecor van Cosentino met een naadloos geïntegreerde kookplaat van Gaggenau. Dankzij ultramoderne technologie kan de kookplaat direct in het aanrecht worden geïntegreerd, waardoor er één vlak en naadloos oppervlak ontstaat. Het kookgedeelte is aanwezig maar onzichtbaar, wat resulteert in een heerlijk uniforme ruimte. Het verdere keukenontwerp, gedomineerd door warme terracotta tinten, straalt elegantie en fascinatie uit.In de hele showroom weerspiegelt de leefruimte van de keuken centrale thema's zoals individueel design, fascinerende technologie en een bijna onbeperkte compositie van materialen en kleuren. Het nieuwe middelpunt van de tentoonstellingsruimte is het auditorium, dat uitnodigt tot een open dialoog voor klanten. In deze designtaal vervagen alle andere ruimtelijke concepten bewust de starre grenzen tussen de keuken en het woon- of werkgedeelte. De totale opstelling geeft bezoekers een duidelijk inzicht in de visie van het bedrijf: uniciteit door diversiteit, design en precisie.

Materialenlab


Dit leidende principe wordt ook benadrukt in het nieuw ontworpen materialenlab van 'Enter Your Sphere'. De tentoonstelling benadrukt de verbinding van innovatieve materialen en oppervlakken met ambachtelijke precisie, een van de kernwaarden van Poggenpohl. Dit gaat verder dan de uiterlijke verschijningsvorm en wordt voortgezet in individuele interieuroplossingen, zoals het organisatieconcept 'Caleidoscoop'.


De tentoonstelling 'Ruimte en tijd' schetst een beeld van de bedrijfsgeschiedenis sinds 1892. In een systemische benadering komen architectuur en meubilair samen, waardoor verhalen uit de geschiedenis tot leven komen. Tentoonstellingen, getuigenissen en installaties documenteren de voortdurende evolutie van de leefruimte keuken. Ze zijn indrukwekkende getuigenissen van de ontwikkeling in het verleden en bieden een glimp van waar het merk in de toekomst voor staat.

Kijk voor meer informatie op de website van Poggenpohl.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.