Poggenpohl +STAGE: de samensmelting van keuken en leefruimte

Leefomgevingen veranderen. Ruimtegrenzen worden opener, leefgebieden lopen in elkaar over en gebruiken een gemeenschappelijke ontwerptaal. Met het innovatieve +STAGE concept speelt Poggenpohl in op deze variërende behoeften en biedt een individuele uitbreiding voor alle woonruimtes.

Volledig integreerbare thuiswerkoplossing +STAGE modules zijn uitermate geschikt als een elegante ontwerpoplossing voor kleinere en flexibele meubels voor thuiswerkplekken. De compacte breedte van +STAGE combineert het dagelijks werkleven op een slimme manier en scoort met een individueel en technisch goed doordacht interieur: geïntegreerde verlichting, stopcontacten, schappensystemen en uitschuifbare oppervlakken transformeren +STAGE in een volledig functionele en zelfstandige werkplek.

Pocketdeuren: Ruimtebesparend en elegant Ruimtebesparende draai-schuifdeuren zijn kenmerkend voor het elegante designmeubilair. Ook bekend als pocketdeuren, kunnen ze dankzij een ingenieus mechanisme gemakkelijk en bijna geruisloos in de zijkanten van de kast worden geschoven. Pocketdeuren bieden de mogelijkheid om het meubilair op verschillende manieren in het interieur te integreren, als onderdeel van het keukenontwerp of als vrijstaand meubelstuk.

Kijk voor meer informatie op de website van Poggenpohl.


Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.