Pronorm "Trends & More" opent het podium voor innovatie en diversiteit

Dit jaar, tijdens de Küchenmeile, was het pronorm thema van hun huisshow "Trends & More". Hierbij lag de nadruk op individualiteit en diversiteit in keukenontwerpen. Het Duitse keukenmerk pronorm biedt een opvallend brede reeks ontwerpmogelijkheden, met meer dan 250 verschillende voorkantvarianten en mogelijkheden voor cross-platform planning. Een opvallend kenmerk van de collectie zijn de nieuwe kleuren, matte oppervlaktestructuren en elegante metallic accenten. Pronorm omarmt ook hoogwaardig echt hout en houtdecoraties, die getuigen van vakmanschap.


Hausmesse

Jaarlijks presenteert pronorm zijn innovatiecultuur op de Hausmesse in een eigen expositiecentrum. Naast de klassieke productlijnen, zoals classicline, proline128 en X-line, omvat het assortiment ook de zeer succesvolle Y-line serie en het premium merk i-luminate®, dat in 2021 werd gelanceerd met een geïntegreerde, gepatenteerde handgreepverlichting. De keukentrends gaan verder dan de keuken zelf. Pronorm biedt klassieke glazen kasten en dressoirs die continu worden heroverwogen om voor elke smaak inspiratie te bieden. Daarnaast zijn designerlampen toegevoegd aan het assortiment om een uniforme en inspirerende keukenplanning te bevorderen. De keuken evolueert steeds meer tot het hart van het huis, met naadloze integratie van wijnkoelkasten in het keukenontwerp. Roger Klinkenberg, Managing Director Sales and Marketing, benadrukt: "Een keuken is meer dan alleen een kookruimte; het weerspiegelt onze persoonlijkheid en levensstijl."


Your supreme kitchen

Het premium keukenmerk i-luminate® "your supreme kitchen" onthult op Küchenmeile 2023 zijn nieuwste keukenontwerpen en blijft indruk maken met vier designprijzen. De exclusieve glazen kasten van hoge kwaliteit, ontworpen voor i-luminate®, zijn absoluut hoogtepunten, met zowel horizontale als verticale verlichting.Pronorm toont niet alleen innovatie in design maar ook in duurzaamheid. Met een geautomatiseerd magazijn met zonnepanelen op het dak en een toewijding aan klimaatneutraliteit, zet het bedrijf zich in voor een duurzame toekomst onder leiding van Roger Klinkenberg en Thorsten Gösling, die sinds 2019 als duaal leiders fungeren. De stijgende omzetcijfers bevestigen het succes van deze strategie en wijzen op een veelbelovende toekomst voor pronorm.

Kijk voor meer informatie op de website van pronorm.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.