Quooker introduceert nieuwe finishes

Vanaf september 2023 introduceert Quooker twee nieuwe stijlvolle afwerkingen voor zowel de Quooker Fusion als de Quooker Flex. Gunmetal is een diep donkergrijze tint met blauwe ondertonen, die een gestroomlijnde en industriële touch aan elke keuken geeft. Rosé koper daarentegen is een elegante kleur, geïnspireerd op koper maar met een subtiele roze tint, die een warme en tijdloze glans in de keuken brengt.

Gunmetal, oorspronkelijk gebruikt voor munitie, is een bronzen materiaal met een intrigerende en mysterieuze uitstraling die steeds populairder wordt in moderne interieurs. Een Quookerkraan met deze afwerking voegt diepte toe aan een donkere keuken en geeft een lichte keuken juist kracht.

Rosé koper is even veelzijdig als Gunmetal. Deze elegante afwerking kan worden gecombineerd met verschillende materialen en kleuren. Het past prachtig binnen een licht Scandinavisch kleurenpalet en voegt een eigentijds accent toe aan marmer en natuursteen. In andere omgevingen kan het juist een vintage uitstraling geven. Het meest opvallend komt het tot zijn recht in een donkere keuken, waar de rosé koperen kraan een echte blikvanger wordt.

De kraan die alles kan

Vanaf september zullen zowel de Quooker Fusion als de Quooker Flex verkrijgbaar zijn in twee nieuwe afwerkingen. Deze afwerkingen, genaamd gunmetal en rosé koper, bieden direct koud, warm en kokend water op 100°C, waardoor ze zorgen voor tijdsbesparing, energiebesparing en ruimtebesparing in de keuken. Bovendien is de Quooker Flex uitgerust met een flexibele uittrekslang, waardoor je gemakkelijk overal bij kunt met je koude of warme waterstraal.

Voor degenen die ook willen genieten van gekoeld en bruisend water uit hun Quooker, is er de mogelijkheid om deze te combineren met de CUBE. De CUBE voorziet in gekoeld en bruisend water, waardoor het gebruik van plastic waterflessen overbodig wordt.

Daarnaast zijn er ook zeeppompen en rozetten beschikbaar in de nieuwe afwerkingen. Vanaf september 2023 kunnen deze eveneens worden aangeschaft in gunmetal en rosé koper. Naar verwachting zal in 2024 ook de Quooker Front beschikbaar komen in de nieuwe afwerkingen.

Kijk voor meer informatie op de website van Quooker.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.