Quooker lanceert een nieuw model kraan: Front

Quooker lanceert een nieuwe kraan: Front. Die naast een prachtig design ook alles kan: koud, warm, 100°C kokend en gekoeld en bruisend water. Het loepzuivere design van de Front springt meteen in het oog. Een strakke buisvorm. Clean, minimalistisch en tegelijkertijd uitgesproken. Anders dan bij andere Quooker-kranen, zit de hendel voor warm en koud water aan de voorkant van de uitloop. Wel zo handig.

De Front is verkrijgbaar in twee finishes: roestvrij staal en zwart. De kraan is met ieder Quooker-reservoir te combineren. Net als bij andere Quooker-kranen druk je de kindveilige bedieningsknop twee keer in en draai je tegen de klok in voor direct 100°C kokend water. Combineer de Front met een CUBE voor gekoeld en bruisend water. Draai de kartelknop tot de eerste klik voor gekoeld water. Tap bruisend water door verder te draaien tot de tweede klik.

Over Quooker

Henri Peteri is de uitvinder van de eerste kokendwaterkraan ter wereld. In 1990 liet hij de wereld voor het eerst kennismaken met direct kokend water uit de kraan. Dit ontketende een revolutie in de keuken: de Quooker (‘quick cooker’) wordt een vast onderdeel van de moderne keuken. Quooker is hard op weg om de wereld te veroveren en beschikt inmiddels over kantoren in 15 landen. Vanuit het hoofdkantoor in Ridderkerk (Nederland) wordt dagelijks met meer dan 450 mensen gewerkt aan nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen die de Quooker-kranen nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier maken.

Directeur Walter Peteri: ‘Een Quooker-kraan is niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Het drukke leven van mensen zorgt ervoor dat alle producten die gemak en tijdbesparing opleveren erg populair zijn. Daarnaast is een Quooker-systeem een duurzame investering in je keuken, omdat je water en energie kunt besparen. Productinnovatie zit in ons DNA en achter de schermen wordt er dagelijks hard gewerkt om het systeem nóg zuiniger te maken. We zijn hard op weg om van een Quooker-kraan wereldwijd een onmisbare keukentool te maken.’

Vanaf november is de Front verkrijgbaar via de keukendealer.

Kijk voor meer informatie op de website van Quooker.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.