Samsung toont de toekomst van de keuken tijdens de Küchenmeile

Samsung zal van 17 tot en met 20 september deelnemen aan Art of Kitchens tijdens de Küchenmeile. De fabrikant, van onder meer een volledig aanbod aan inbouwapparatuur voor de keuken, presenteert dit jaar de nieuwste producten uit zijn uitgebreide aanbod aan keukenapparatuur - van inbouwkoelkasten met Smart Things en A-label vaatwassers tot Bespoke-ovens met AI-functionaliteit.

“De ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur gaan razendsnel en dat zie je terug in onze stand op de Küchenmeile,” “Van ongekende connectiviteit in het SmartThings-ecosysteem van apparaten, tot slim koken met behulp van kunstmatige intelligentie: Samsung loopt voorop in de technologische revolutie die zich in onze keukens aan het voltrekken is.”

De Küchenmeile is de grootste keukenvakbeurs ter wereld voor professionals uit de keukenhandel en vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 22 september in het Duitse Kirchlengern. Art of Kitchens, dat wordt gehouden in het bekende Messezentrum Kirchlengern, is een ware noviteitenshow die speciaal voor de Nederlandse Küchenmeile-bezoekers werd ontwikkeld. Dankzij een goede sfeer, de juiste partners, prachtige keukens en een hele goede kok kan de keukendealer hier zijn hart ophalen.

Er valt dit jaar niet alleen mooie keukenapparatuur te bewonderen. Samsung verloot tijdens en vlak na de Art of Kitchens, een Samsung Jet™, onder bezoekers die een showroominvulling van Samsung nemen. Daarnaast kunnen consumenten van keukenretail-winkels aanspraak maken op een prachtige weggeefactie: bij aanschaf van vier deelnemende inbouwproducten ontvangt de consument een 50 inch the Frame-TV cadeau, ter waarde van €1.499.

Kijk voor meer informatie op de website van Samsung.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.