Senza Nome presenteert nieuwe lijn inbouwapparatuur 'Nodor'

Senza Nome introduceert een nieuwe lijn inbouwapparatuur. Nodor by Senza Nome omvat een viertal top apparaten met een revolutionair design, die moeiteloos naast elkaar ingebouwd kunnen worden.

De apparaten hebben allemaal hetzelfde design en de perfecte pasvorm voor een nis van slechts 45 cm hoog. Deze nieuwe lijn omvat een oven, combimagnetron, steamer en wijnkoeler, elk ontworpen met dezelfde aandacht voor detail en functionaliteit. Deze apparaten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

Over Senza Nome

Bij het Italiaanse designmerk Senza Nome worden de essentie van Italiaans design en innovatie samengevoegt. Zij specialiseren zich in het ontwerpen en ontwikkelen van een exclusieve lijn kookplaten met geïntegreerde afzuiging, die esthetiek, fluisterstille werking, en topkwaliteit belichaamt. Senza Nome staat symbool voor esthetische schoonheid, fluisterstille werking en een reeks producten die de hoogste standaarden in zowel uitvoering als prestatie overtreft. Zij brengen Italiaanse exclusiviteit naar de Nederlandse markt, perfect afgestemd op de wensen van de consument. Hun drijfveer is een onophoudelijke zoektocht naar perfectie, gedreven door creativiteit. Ze zijn constant op zoek naar innovatieve oplossingen en compromisloze kwaliteit. Bij Senza Nome is kwaliteit geen detail, maar vormt elk detail de kwaliteit.

Kijk voor meer informatie op de website van Senza Nome.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.