Senza Nome introduceert twee nieuwe wijnklimaatkasten

Senza Nome introduceert twee nieuwe wijnklimaatkasten: de Puglia 45 en de Friuli 82. Met deze twee nieuwe toevoegingen aan het assortiment bieden ze de perfecte oplossing om wijnflessen op de juiste temperatuur te bewaren.

Puglia 45

De Puglia 45 is een push-to-open wijnklimaatkast die is ontworpen om naadloos in een nis van 45 cm te worden ingebouwd. Ondanks zijn bescheiden afmetingen biedt deze kast plaats aan maar liefst 24 wijnflessen. Met afmetingen van 592 x 555 x 459 mm is de Puglia 45 de ideale keuze voor diegenen die ruimte willen besparen zonder in te boeten aan capaciteit. Dankzij de Puglia 45 kunt u uw favoriete wijnen op de perfecte temperatuur bewaren, altijd binnen handbereik.

Friuli 82

De Friuli 82 is een onderbouw wijnklimaatkast, met eveneens een push-to-open systeem. Deze wijnkoeler biedt plaats aan 46 flessen wijn en is voorzien van twee koelzones. Hierdoor kunt u zowel uw rode als witte wijnen op hun ideale serveertemperatuur bewaren. De Friuli 82 is ontworpen om uw keuken een stijlvolle en moderne uitstraling te geven, terwijl uw wijnflessen perfect worden bewaard.

Beide wijnklimaatkasten, de Puglia 45 en de Friuli 82, zijn uitgerust met houten schappen die zijn afgewerkt met een prachtige roestvrijstalen bekleding. Deze stijlvolle afwerking geeft de kasten een luxueuze uitstraling en past naadloos in moderne keukens. Bovendien zijn ze voorzien van een helder wit LED-display, waarmee u gemakkelijk de temperatuur en instellingen kunt aflezen.


Kijk voor meer informatie op de website van Senza Nome.


Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.