SieMatic aan de Poel is geopend

Twee iconen binnen de wereld van interieur vormen een perfecte combinatie. Jan Jaap van der Neut (SieMatic by Intermat) en de gebroeders Van der Horst hebben al lange tijd een band en bundelen nu hun krachten in de meest recente vestiging van SieMatic: SieMatic aan de Poel.

In Amstelveen is alles onder één dak te vinden: topkwaliteit, innovatie, design en een wereldwijd gerenommeerd, iconisch merk. SieMatic sluit naadloos aan bij de kernwaarden van Co van der Horst en de andere labels die vertegenwoordigd zijn in de showroom in Amstelveen. Alle ‘lifestyles’ van SieMatic zijn vanaf begin volgend jaar, net als in het perfecte huis, het kloppend hart van het woonwalhalla. 500m2 maar liefst, op de eerste etage.    

“Onze eerste samenwerking voor het prestigieuze Zuidas-project ‘Valley’ werd een ongeëvenaard succes en smaakte naar meer. SieMatic biedt de perfecte aanvulling op het totaalconcept van Co van der Horst en ons gedeelde streven naar perfectie – van ontwerp tot oplevering – is de sleutel naar succes. Wij zijn trots op deze stap en zien de toekomst rooskleurig tegemoet," vertellen Jan Jaap van der Neut en Stephan van der Horst enthousiast.

Kijk voor meer informatie op de website van SieMatic of Co van der Horst.Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.