Stoves lanceert collectie wijnklimaatkasten

Voor de echte wijnliefhebber heeft Stoves drie verschillende wijnklimaatkasten in het assortiment opgenomen. De collectie bestaat uit twee onderbouw en één inbouw wijnklimaatkoelkast. De onderbouw koelers zijn geschikt voor 46 flessen en de inbouw klimaatkast heeft ruimte voor 41 flessen. De modellen beschiken over 2 apart instelbare temperatuurzones. Deze zijn instelbaar met touchscreenbediening middels een LCD temperatuurdisplay.

De Stoves wijnklimaatkast maakt de keuken compleet. 'Een leefkeuken waarin je met plezier kookt en waar je je vrienden en familie graag ontvangt met een goed glas wijn op de juiste temperatuur,' laat Stoves weten.

Het merk Stoves kent een rijke traditie als familiebedrijf in het Noorden van Engeland. Nu, 100 jaar later worden de Stoves fornuizen nog steeds met de hand gebouwd. Op basis van deze ervaring ontwerpt Stoves fornuizen met een vleugje Britse charme in een modern jasje. Stoves fornuizen bevatten veel innovatieve technieken en functionaliteiten. Techniek die geheel ten dienste staat van oogstrelend design. Want de keuken is het visitekaartje van het goede leven. Samen tijd maken voor het genieten van een goede maaltijd en goed gezelschap. Een Stoves helpt bij het bereiken van het beste resultaat.

Kijk voor meer informatie op de website van Stoves.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.