Trendfairs organiseert in 2024 een nieuwe keukenbeurs in Zwitserland

"Trendfairs ziet zichzelf als een speler in de industrie met als doel de behoeften van de markt te identificeren en nieuwe formats te ontwerpen. Uitgebreid marktonderzoek en vele discussies hebben ons laten zien dat Zwitserland een groot potentieel biedt voor een onafhankelijk keuken- en woonevenement. Met de lancering van de 'swiss interior expo' in november 2024 bieden we experts een netwerkplatform voor kennisuitwisseling, de presentatie van innovaties en highlights en de orderbusiness. Een essentieel detail is het opzetten van een platform voor het land in het land. Daarom ontwikkelen we nu een nieuw beursformat op maat van de Zwitserse markt op basis van onze expertise uit de keuken- en leefwereld", kondigt Michael Rambach, oprichter en aandeelhouder van Trendfairs, aan.

In Zwitserland en aangrenzende regio's is het nu niet alleen belangrijk om te voldoen aan de uitzonderlijk hoge normen van kwaliteit en design in de meubelsector, maar ook om te voldoen aan de sterke vraag van retailers, ambachtslieden, coöperaties, architecten en interieurontwerpers, algemene aannemers en planners en leveranciers van hoogwaardig onroerend goed.

Trendfairs bereidt daarom de première voor van een evenement gericht op deze bloeiende markt, gedetailleerde discussies en verschillende coördinaties zijn vergevorderd. Voor de nieuwe vakbeurs genaamd "swiss interior expo" ("siex") zal binnenkort gedetailleerde informatie over de exacte datum in november 2024 en de locatie worden gecommuniceerd.

Bron: Möbelmarkt.de

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.