Vernieuwende impulsen vanuit de "innovatiezone"

Meer dan 140 exposanten en merken hebben zich al aangemeld voor de Area30, die plaatsvindt van 16 tot 21 september in Löhne. Volgens Trendfairs, de organisator van het evenement, zullen er ook tal van gerenommeerde merken op het gebied van huishoudelijke apparaten vertegenwoordigd zijn. Enkele internationale fabrikanten die deel zullen nemen zijn Samsung, Amica, Haier, Ligre, Midea, Oranier en PKM. Ook zijn er diverse specialisten in wijnkoelers aanwezig, zoals Caso, Diwa-Klima, Dometic, Dunavox en Swisscave. Daarnaast worden er ook vele bedrijven genoemd die actief zijn op het gebied van afzuigkappen en kookplaten, waaronder Berbel, Benthaus, Bora, Elica, Falmec, Pando, Novy, O+F Design, Opera, Unito, en experts op het gebied van ventilatie zoals Avitana, Ozonos en Plasmamade.

Om de aantrekkelijkheid van de Area30 en de individuele stands te vergroten, is een groot deel van de standruimtes dit jaar opnieuw ingedeeld. Verwante product- en merkwerelden worden op verschillende locaties in de hal geplaatst en grote en kleine stands worden harmonieus samengebracht.

Bij deze twaalfde editie wordt ook een nieuw concept geïntroduceerd: de "innovatiezone". Deze zone bestaat uit twintig volledig ingerichte stands van ongeveer 600 vierkante meter, die zorgen voor een optimale visuele presentatie met minimale inspanning voor de exposanten. Er is tevens een bar aanwezig voor informele gesprekken en er zullen trendsettende presentaties en boeiende discussies plaatsvinden op het "podium". Het doel van dit nieuwe aanbod van Trendfairs is om startende bedrijven te ondersteunen bij het betreden van de markt en om waardevolle zakelijke contacten te leggen in een korte tijd. Daarnaast biedt het dienstverlenende bedrijven en exposanten van Area30 een platform om innovatieve producten en merken te presenteren.

Michael Rambach, mede-eigenaar van Trendfairs, kijkt uit naar een geweldig evenement: "Netwerken, intensieve communicatie met exposanten en bezoekers, de moed hebben om nieuwe dingen te proberen en onze visie na te streven - dat zijn de sleutelfactoren voor ons succes."

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.