ATAG introduceert als eerste refurbishment service voor keukenapparatuur

ATAG Benelux introduceert als eerste in Nederland een refurbishment service voor keukenapparatuur. Deze innovatieve service biedt kookplaten, ovens en koelkasten een tweede leven, wat zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend is voor woningbouwprojecten.

Na een succesvolle pilot met Achmea Real Estate, waarbij keukens in tien woningen werden gerenoveerd, heeft ATAG besloten de service breder beschikbaar te maken. Tijdens deze pilot verwijderde ATAG de keukenapparatuur, inspecteerde, reinigde en repareerde deze indien nodig. Vervolgens werden de apparaten opnieuw verpakt en aangeboden aan klanten in de projectbouw en kringloopwinkels.

ATAG biedt deze service voorlopig gratis aan, ongeacht het merk van de keukenapparatuur. Tijdens de pilot werkte ATAG nauw samen met de DKG Groep, bekend van de keukenmerken Keller en Bruynzeel, die zorgde voor het hergebruik van keukenkasten.

Uitbreiding naar nieuwe projecten ATAG Benelux breidt deze refurbishment service nu uit naar andere woningbouwprojecten. Meerdere vervolgprojecten zijn al gepland. Zo zal ATAG een refurbishmentproject starten met ASR voor 170 appartementen in Eindhoven en Utrecht. Ook ALTERA heeft gekozen voor deze aanpak bij hun renovatieproject van 180 woningen.

Met deze stap benadrukt ATAG Benelux haar toewijding aan duurzaamheid en innovatie in de Nederlandse woningbouwsector.

Kijk voor meer informatie op de website van ATAG Benelux.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.