Beko Tradeshow 2024: Innovatie en duurzaamheid in de spotlight

Beko streeft naar een duurzamere toekomst door de energie-efficiëntie van huishoudelijke apparaten te verbeteren. Tijdens de recente jaarlijkse Tradeshow presenteerden zij hun nieuwste assortiment, vol innovatieve oplossingen en vernieuwde energielabels. De Beko Tradeshow vond plaats van 3 t/m 5 juni 2024 in het voetbalstadion de Galgenwaard.

HarvestFresh technologie en ElegantFit in koelkasten

Bewaar groenten en fruit tot dertig dagen langer in de speciale groentelade van Beko koelkasten. De HarvestFresh technologie maakt gebruik van een innovatieve 3-kleuren technologie in de groentelade, die de zonnecyclus nabootst. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen in groenten en fruit veel langer behouden. Met de ElegantFit heeft u slechts 3 mm nismaat aan beide zijden nodig om de koeling perfect te laten passen.


Strakke inductiekookplaten en slimme afzuiging

Koken en afzuigen zijn gecombineerd in deze stijlvolle 2-in-1 oplossing van Beko: de Hob Extractor (HIXI84700UP). Dit bespaart je de aanschaf van een extra keukenapparaat en dankzij de directe luchtafzuiging bespaar je ook op energieverbruik! Met de IndyFlex functie zijn de kookzones flexibel inzetbaar: zij passen zich aan jouw gerechten aan! Als je toch kiest voor een afzuigkap, presenteert Beko de slimme afzuigkap (BHCB96641BBHS) met HeatSense technologie. Door gebruik van NTC sensoren regelt de afzuigkap zelf de mate van afzuiging die nodig is tijdens het koken. Dit zorgt voor optimaal energiegebruik en minder geluid tijdens het gebruik. Deze afzuigkap kan bij iedere kookplaat worden ingezet.


Nieuwste innovaties in Beko ovens

Naast het nieuwe full black design, zijn de nieuwe B300 en BPRO500 serie nu uitgerust met de nieuwste technieken zoals AirFry. De AirFry technologie transformeert de oven tot een AirFryer met grote capaciteit. Met deze technologie krijg je een krokante buitenkant en een heerlijk gegaarde binnenkant met minder olie. Wie heeft er dan nog een losstaande AirFryer nodig? Een oven met grote capaciteit is mooi, maar niet altijd nodig voor kleinere gerechten. Beko biedt de oplossing met Split & Cook technologie. Hiermee kan de oven in twee aparte ruimtes worden gedeeld en afzonderlijk worden gebruikt met een temperatuurverschil van maximaal 80 graden en bijna de helft minder energie!


EnergyHeroes: Nieuw design voor wasmachines en drogers

Maak kennis met de EnergyHeroes van Beko, die niet alleen je energierekening verlagen, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Hun wasmachines, uitgerust met energielabel A en innovatieve functies zoals EnergySpin, bieden een hoog energie-efficiëntieniveau in alle veelgebruikte wasprogramma's, niet alleen in de Eco-modus, zonder concessies te doen aan de wasresultaten. Dankzij geavanceerde technologieën verspreidt het wasmiddel zich snel in de trommel, waardoor minder warmte nodig is voor een even schone was. Bespaar tot wel 35% op energieverbruik met Beko's EnergySpin wasmachines! Daarnaast introduceren zij een nieuw design voor hun wasmachines en drogers, met verbeteringen zoals verminderde trillingen en geluid, een soepel sluitende deur en een vloeiend bedieningspaneel. De esthetische verbeteringen zorgen ervoor dat hun wasmachines en drogers perfect bij elkaar passen.


Samen werken aan een duurzame toekomst

Bij Beko ontwikkelen zij al jaren innovatieve technologieën voor een duurzame wereld onder het motto 'Een gezondere planeet voor een gezondere toekomst'. Zij streven ernaar de milieu-impact van hun producten steeds verder te verkleinen en richten zich onvermoeibaar op de energiezuinigheid ervan. Ook een eenvoudig herstel en hoge mate van recycleerbaarheid zijn belangrijke aandachtspunten, naast een strak, hoogstaand ontwerp met geavanceerde technologie. Zo garanderen zij duurzame huishoudapparaten.

Wil je meer weten over Beko’s nieuwste innovaties? Neem contact op met de Beko vertegenwoordiging of bezoek de website van Beko.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.