berbel's eilandkap Skyline Edge Play wint de Red Dot Product Design Award 2024

berbel heeft opnieuw een prestigieuze onderscheiding ontvangen. Dit keer betreft het de begeerde Red Dot Product Design Award voor hun vernieuwende Skyline Edge Play eilandkap.

Elegantie en functionaliteit vormen een harmonieus geheel Het eigentijdse design van de eilandkap, in combinatie met state-of-the-art technologie, heeft de jury van de Red Dot Award overtuigd. De Skyline Edge Play valt op door zijn slanke en moderne vormgeving, die elke keuken een stijlvol en helder uiterlijk verleent. De kap kan bediend worden met innovatieve gebarencontrole, wat betekent dat je tijdens het koken de ventilatorstanden, verlichting en liftinstellingen kunt aanpassen zonder de kap aan te raken. Een bijzonder kenmerk is de berbel Motion-Lights sfeerverlichting, die de keuken in een betoverende sfeer dompelt en tot 12 verschillende lichteffecten biedt voor de perfecte aanpassing aan elke gewenste stemming of setting.

Gebruiksgemak en aanpasbaarheid Alle functies van de Skyline Edge Play, inclusief het liftsysteem, de afzuiging en de verlichting, zijn te bedienen via de berbel+ app. Hiermee kunnen gebruikers tot 16 verschillende combinatie-instellingen opslaan en beheren. De Skyline Edge Play eilandkap is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met plafondplaten van roestvrij staal of glas in diverse kleuren, waardoor je de kap volledig naar wens kunt aanpassen.

"De Red Dot Product Design Award bevestigt onze toewijding om producten te creƫren die zowel qua functionaliteit als ontwerp grensverleggend zijn. Deze award erkent de toewijding en innovatie van ons team," zegt Dr. Patrick Jung, interim CEO van berbel.

Kijk voor meer informatie op de website van berbel.
Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.