berbel's maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij berbel zetten ze zich dagelijks in voor sociale verantwoordelijkheid, iets waar ze buitengewoon trots op zijn. Een belangrijk onderdeel hiervan is hun langdurige samenwerking met Freckenhorster Werkstätten en Caritas, organisaties die zich inzetten voor de integratie en ondersteuning van mensen met een handicap. Deze samenwerkingen zijn al meer dan twintig jaar een essentieel onderdeel van hun bedrijfsvoering.

Door middel van deze partnerschappen bieden ze zinvolle werkgelegenheid aan mensen met een handicap. Dit gaat verder dan alleen productie; het is een fundamenteel aspect van hun succes in Duitsland. Het biedt niet alleen economische voordelen, maar draagt ook bij aan de persoonlijke groei en zelfredzaamheid van de betrokkenen.


Hun betrokkenheid bij deze projecten is een duidelijk bewijs van hoe sociale betrokkenheid direct kan bijdragen aan het versterken van de gemeenschap. Door mensen met een handicap te integreren in hun productieproces, creëren ze een inclusieve werkomgeving die iedereen ten goede komt. Dit weerspiegelt niet alleen hun waarden, maar ondersteunt ook de duurzame ontwikkeling van hun bedrijf.

Bij berbel geloven ze dat de "menselijke factor" een cruciale rol speelt in hun succes. Door te investeren in de gemeenschap en sociale verantwoordelijkheid te omarmen, zorgen ze ervoor dat hun bedrijfsvoering niet alleen winstgevend, maar ook sociaal rechtvaardig is.


Kijk voor meer informatie op de website van berbel.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.