BLANCO’s nieuwe spoelbakaccessoires

BLANCO, een toonaangevende naam in de waterzone, introduceert hun nieuwste keukentoebehoren: de Spoelbak Organizers. Deze innovatieve oplossingen zijn ontworpen om je keukenruimte optimaal te benutten en tegelijkertijd milieuvriendelijk te zijn. De set biedt alles wat je nodig hebt: een uittrekbaar afdruiprek, een handige zeepdispenser, een plek voor je schoonmaakspullen en zelfs een speciaal plekje voor je afwasvod. Een echte alles-in-één oplossing die je keukenleven eenvoudiger maakt.

Voor ieder wat wils

De nieuwe waterzone-accessoires zijn volledig aanpasbaar aan jouw wensen en behoeften. De Werkblad Organizer Hoofdset bevat alles wat je nodig hebt in één pakket: van een uitschuifbaar afdruiprek tot een opbergplek voor al je schoonmaakspullen. Voor degenen die geen uitgebreide set nodig hebben, biedt BLANCO ook andere praktische oplossingen, zoals de Werkblad Organizer Zeepdispenser, Werkblad Organizer Container en 2-in-1 afdruipbak. Deze producten passen perfect onder en in je wasbak en helpen je keukenworkflow efficiënter te maken. Een ander opvallend product is de Squeeghee - een veelzijdig hulpmiddel voor het drogen van je spoelbak en het schoonmaken van snijplanken. Daarnaast kan het dienen als een handig schaaltje voor je keukenspons.

Gebruiksvriendelijk én milieubewust

Naast hun praktische toepassingen zijn de Spoelbak Organizers van BLANCO ook milieuvriendelijk. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en kunnen zelfs in de vaatwasser. Bovendien zijn de kunststof onderdelen vervaardigd van 100% gerecycled materiaal, waardoor je niet alleen je keuken optimaliseert, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu.

De kleine helpers' grote vriend - de BLANCO UNIT

BLANCO biedt meer dan alleen aanrechtorganisatie. Met de BLANCO UNIT introduceer je een slimme combinatie van een afvalsysteem, een kraan en een spoelbak in je keuken! De nieuwe kleine helpers van BLANCO zijn perfect afgestemd op deze innovatieve UNIT, waardoor je waterzone tot in de puntjes geoptimaliseerd wordt. Deze combinatie zorgt voor maximale efficiëntie en gebruiksgemak in jouw keuken. Bovendien bieden de slimme afvalsystemen van BLANCO oplossingen voor het sorteren en scheiden van afval, wat bijdraagt aan een duurzamer huishouden. Deze ingenieus ontworpen afvalsystemen passen naadloos onder je spoelbak, waardoor BLANCO het eenvoudig maakt om milieuvriendelijk te leven zonder concessies te doen aan stijl of functionaliteit. Met de BLANCO UNIT wordt jouw keuken een plek waar functionaliteit en design perfect samenkomen!

Kijk voor meer informatie op de website van BLANCO.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.