Brigitte Küchen ontvangt prestigieuze prijs in twee categorieën

Brigitte Küchen is wederom winnaar van de prestigieuze German Brand Award, en ditmaal in twee categorieën: "Brand Innovation of the Year" en "Kitchen and Household Appliances" dankzij het baanbrekende COLOUR CONCEPT.

De jury prees Brigitte Küchen voor hun COLOUR CONCEPT, een innovatie die ongeëvenaard is binnen de merkwereld. Dit concept omvat vijf basisprogramma's en drie echte laktinten, die samen eindeloze kleurcombinaties mogelijk maken. Met meer dan 4500 nuances in RAL en NCS, stelt Brigitte Küchen nieuwe standaarden voor creatieve vrijheid en benadrukt zij het belang van kleur als middel tot zelfexpressie.

De German Brand Award wordt jaarlijks uitgereikt door de German Design Council en de German Brand Institute Foundation. Deze onderscheiding erkent excellent merkbeheer en duurzame merkcommunicatie, en heeft als doel het merk te versterken als cruciale succesfactor in een competitieve markt. De editie van 2024 trok met meer dan 1300 inzendingen uit 19 landen een brede internationale belangstelling.

Kijk voor meer informatie op de website van Brigitte Küchen.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.