Fabrikanten van elektrische apparaten vertrouwen op Hettich

Of het nu gaat om oven, koelkast of wijnklimaatkasten AI heeft zijn intrede gedaan in bijna alle elektrische apparaten in de keuken en neemt gebruikers veel uit handen. Elk gerecht lukt, omdat de oven het ideale programma selecteert of er ontbreekt niets omdat de koelkast automatisch de boodschappenlijstjes genereert. Ondanks alle intelligentie is het nog steeds aan mensen om de koelkastdeuren te openen en te sluiten of eten uit de oven te halen. Het beslag van Hettich maakt dit tot een zeer comfortabele aangelegenheid en is het puntje op de i voor de algehele ervaring met elektrische apparatuur.

Ovenserie 6 van Haier – From cooking to amazing
De buitengewone ovenserie 6 met AI-ondersteunde functies van Haier maakt koken en bakken tot een altijd lukkend genoegen. De voorwaarde hiervoor: gebruikersgerichte bediening en besturing van het elektrische apparaat. Quadro ladegeleiders van Hettich zorgen voor eersteklas gebruiksgemak bij de oven, met een absoluut veilige en stille werking en hoge belastbaarheid. De geavanceerde hOn app, die zich automatisch aanpast aan de individuele behoeften van de gebruiker, begeleidt hen op hun weg naar kooksucces. Hiermee kunnen niet alleen de Haier-apparaten in het netwerk worden bediend en beheerd, maar kunnen ook meer dan 300 recepten en bereidingsvideo's via de app worden geselecteerd. De oven doet de rest.

'Dolomite' – het nieuwe luxe eco-koelsysteem van Smeg
Smeg presenteerde de eerste en zeer indrukwekkende prototypes van de nieuwe koelkastenserie 'Dolomite' op de Eurocucina.

Het assortiment omvat combikoelkasten in verschillende maten, een wijnkoelmodule en zogenaamde 'column'-apparaten. Dit zijn smalle koel-/vrieskolommen die flexibel naast elkaar geplaatst kunnen worden. Typisch voor Smeg is dat naast de technische ontwikkeling ook de esthetiek altijd centraal staat: het design maakt indruk met hoogwaardige materialen en oppervlakken en perfect doordachte en georganiseerde koelkastinterieurs. Smeg vertrouwt op het beslag van Hettich om zijn hoge standaarden ook op de bediening over te brengen. Het K05-scharnier met de demping Silent System en de ladegeleiders Quadro Compact met demping voor elk schuifladeformaat bieden een onverwacht hoog gebruiksgemak. Met Hettich brengt Smeg luxe functies naar zijn nieuwe koelkastenserie die voorheen alleen te vinden waren in hoogwaardige luxemeubelen. 

Kijk voor meer informatie op de website van Hettich.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.