Franke introduceert de bekroonde Mythos Masterpiece kraan

De bekroonde Mythos Masterpiece-collectie van Franke wordt uitgebreid met de lancering van de Mythos Masterpiece kraan, een nieuwe toevoeging aan het luxe assortiment van het merk. Dit jaar heeft de kraan al prestigieuze onderscheidingen ontvangen, waaronder de Kitchen Innovation Award en de Red Dot Award, wat de superieure kwaliteit en het verfijnde ontwerp onderstreept.

Luxueus ontwerp

Speciaal ontworpen met luxe in gedachten, verhoogt de nieuwe Mythos Masterpiece kraan de aantrekkingskracht van elke keuken. Het roestvrijstalen ontwerp combineert strakke lijnen met zachte, ronde vormen, wat resulteert in een elegante uitstraling die de aandacht trekt.

Drie metallic kleuropties

De kraan is verkrijgbaar in drie metallic kleuren: antraciet, koper en goud. Deze kleuren bieden de mogelijkheid om de kraan af te stemmen op de rest van de keuken of juist een opvallend contrast te creëren. Deze veelzijdigheid stelt gebruikers in staat om hun persoonlijke stijl te uiten en de keuken een unieke uitstraling te geven.

Complete collectie

De volledige Mythos Masterpiece-collectie bestaat uit een exclusief assortiment gekleurde roestvrijstalen wasbakken, kranen en accessoires. Deze zijn zorgvuldig ontworpen met zowel esthetiek als functionaliteit in gedachten. Elk onderdeel is perfect op elkaar afgestemd, wat eindeloze mogelijkheden biedt voor het creëren van een unieke keuken. De hoogwaardige roestvrijstalen onderdelen zijn behandeld met Franke's exclusieve F-Inox Technology-coating, waardoor ze hydrofoob, oleofoob, en extreem kras- en vlekbestendig zijn.

Naast de drie metallic kleuren, is de Mythos Masterpiece kraan ook verkrijgbaar in een klassieke roestvrijstalen uitvoering. Deze optie past perfect bij alle roestvrijstalen wasbakken van Franke, waardoor nog meer combinatiemogelijkheden ontstaan.

Functioneel ontwerp

De Mythos Masterpiece kraan biedt naast zijn indrukwekkende ontwerp ook uitstekende functionaliteit. De hoge, gebogen vorm zorgt voor voldoende ruimte boven de spoelbak, wat het schoonmaken van grote hoeveelheden vaat vergemakkelijkt. De kraan is voorzien van een uittrekbare uitloop voor maximale flexibiliteit en een dual-spray-functie voor krachtige waterstromen. De flexibele slang biedt volledige controle en bereikt elke hoek van de spoelbak, wat zorgt voor een comfortabele gebruikservaring.

Stil en efficiënt

Dankzij de laminaire perlator levert de kraan een kristalheldere, niet-spattende waterstroom met minimaal geluid. Dit maakt de kraan ideaal voor veeleisende huishoudens die hoge eisen stellen aan zowel design als functionaliteit.

De Mythos Masterpiece kraan, samen met de rest van de collectie, integreert naadloos in diverse woonstijlen en tilt de keukenervaring naar een hoger niveau. Ontdek meer over deze en andere innovatieve producten op www.franke.nl.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.