Hettich's FurnSpin wint Red Dot Design Award 2024

FurnSpin heeft de Red Dot Design Award 2024 gewonnen in de categorie 'Innovative Products', een erkenning van zijn uitzonderlijke innovatiekracht. Bij Hettich zit innovatie diep verankerd in het DNA. Dit blijkt niet alleen uit talrijke mijlpalen, maar ook uit de vele prestigieuze onderscheidingen die het bedrijf heeft ontvangen. De Red Dot Design Award bevestigt dit nogmaals, met FurnSpin als winnaar in de categorie 'Innovative Products'.

De jury van de Red Dot Design Award verklaart: “Uit de vele inzendingen van bedrijven en designstudio’s wereldwijd sprongen de kwaliteit en het ontwerp van uw product eruit. Deze geweldige prestatie bekronen we met het Red Dot Winner Label.”

FurnSpin, een baanbrekende innovatie voor het high-end segment, doorbreekt traditionele ontwerpprincipes en geeft een frisse impuls aan meubeldesign. Dankzij de unieke 'translerende rotatie' kunnen meubels hun inhoud volledig naar buiten draaien zonder dat openstaande deuren of kleppen in de weg zitten. Zo kan het grootste deel van de kast moeiteloos verplaatst worden. Met een elegante draai onthullen de meubels hun interieur en verdwijnen vervolgens met een tweede draai weer achter gesloten fronten.

FurnSpin opent nieuwe mogelijkheden voor ruimte- en meubelconcepten door onverwachte functionaliteit te combineren met een ontwerpkwaliteit die ver boven de standaard uitsteekt. De kenmerkende 'spin' zorgt voor een fascinerende meubelervaring die een blijvende indruk achterlaat bij gebruikers.

Kijk voor meer informatie op de website van Hettich.


Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.